Skip to main content

Madoka

Madoka aduce în locuința ta designul inovator, premiat la cele mai prestigioase competiții din lume

Climatul perfect este la un buton distanță. Soluția poartă numele Madoka și a prins viață cu scopul de a-ți asigura confortul ideal în cel ușor mod cu putință. 

Tehnologia joacă un rol esențial în viața noastră, de ea depinzând in prezent nu doar activitatea profesională, așa cum am fi tentanți să credem, ci o integram si pe toate planurile vieții noastre personale. De cele mai multe ori, nici măcar nu suntem conștienți cât de prezentă este în stilul nostru de viață și cât de mult depindem de ea. Iar evoluția ei este uluitoare, putând asista la inovații remarcabile de la an la an.

Îmbrățișăm trendul de tehnologizare și îți înțelegem dorința de confort și de noi moduri de a o obține cât mai repede. Special pentru a răspunde acestei nevoi am creat Madoka.

Ce este Madoka?

Madoka este o telecomandă complet reproiectată care, similar cu perfecțiunea evocată de numele japonez, oferă controlul perfect asupra climatului individual. Cu ajutorul ecranul tactil și a celor 3 butoane, confortul este asigurat în cel mai intuitiv mod. Are o interfață simplu de utilizat, cu două opțiuni de afișare, standard și detaliat, care îți permite să faci ușor toate setările pentru sistemul tău de climatizare. 

Se evidențiază prin designul elegant, iar dimensiunea compactă, de numai 85 x 85 mm o face perfect de integrat în orice încăpere. De altfel, Madoka este recunoscută pentru designul inovator. A câștigat premiul de design IF Design Award și Red Dot Product Design, acestea fiind două dintre cele mai prestigioase competiții de design din lume. Este disponibilă în trei culori, alb, negru și argintiu, așa că adaugă stil și clasă oricărui spațiu interior.

Și dacă aveai impresia că mai bine de atât nu se poate, poți spori confortul cu ajutorul setărilor avansate care îți permit să controlezi funcțiile direct de pe smartphone.  

Află mai multe detalii despre avantajele utilizării sale aici.

Cele mai populare articole

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe