Skip to main content

Daikin VRV, soluția inovatoare pentru confort de ultmă generație în clădirea istorică Hilton Garden Inn București

Cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată să intri într-o cameră și să simți cum un sentiment puternic de relaxare te cuprinde. Acea stare de bine pe care nu ți-o poți explica, dar care te îmbie să nu mai părăsești încăperea. Tânjim cu toții după ea, știm, așa că am îmbrățișat bucuroși provocarea ca, prin soluțiile alese, să transformăm Hilton Garden Inn din București în locul unde confortul este la el acasă, iar cei care îi trec pragul se simt perfect. 

Încă de la prima vedere, Hotelul Hilton Garden Inn din București impresionează prin arhitectura elegantă și înfățișarea monumentală, păstrând viu acel farmec aparte al istoriei impresionante de peste 100 de ani. Clădirea monument istoric și-a redeschis porțile în 2017, în urma unui proces amplu de renovare, rezultatul fiind un exemplu grăitor pentru tradiție împletită cu inovație. Hotelul păstrează imaginea generală a clădirii de patrimoniu și, datorită soluțiilor inovatoare de climatizare, Daikin VRV, oferă confort optim clienților. 

Sistemele DAIKIN VRV au setat standardul în industrie pentru confortul perfect al climei prin utilizarea unor caracteristici tehnice deosebite, printre care tehnologia VRT (tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific), oferind confort sporit și eficiență sezonieră de top. 

Soluția Daikin proiectată și realizată pentru Hotelul Hilton Garden Inn din București constă în 15 unități exterioare de VRV cu recuperare de căldură și 18 unități exterioare de VRV cu încălzire continuă, garantând atmosfera ideală în întreaga clădire. Comanda multizonală precisă permite controlul în mod individual a climatului din diferite zone, etaje și camere, în timp ce senzorii inteligenți prevăzuți direcționează aerul la distantă de persoanele detectate în cameră și comută automat unitatea în modul de economisire a energiei dacă nu detectează prezentă în cameră. Fiecare utilizator poate astfel să adapteze climatul din cameră în funcție de preferințe și să seteze temperatura interioară cât și modul de funcționare dorit (răcire/încălzire). Mai mult, senzorii inteligenți prevăzuți direcționează aerul la distantă de persoanele detectate în cameră și comută automat unitatea în modul de economisire a energiei dacă nu detectează prezență în cameră. 

Centrala de tratare a aerului asigură ventilația completă în întreaga clădire, obținându-se astfel aer curat și sănătos.

Cele mai populare articole

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe