Skip to main content

Acasă la Dana Rogoz

Dacă te uiți la o imagine cu Dana Rogoz îți dai seama imediat că este adepta stilului minimalist, iar acest lucru se reflectă inclusiv în amenajarea casei. Deși preferă să aibă cât mai puține elemente, spațiul cu personalitate de la parter a fost completat vara aceasta cu un nou obiect de design: Daikin Emura. 

După ce a câștigat prestigiosul premiu pentru design Reddot 2014, premiul IF Design Award 2015 și recunoașterea Focus Open în cadrul Good Design Awards e clar de ce a fost ales, nu? :)

Daikin Emura s-a integrat perfect în holul principal al casei, care leagă toate camerele, asigurând o temperatură ideală în fiecare încăpere. Dincolo de aspectul mat al unității interioare, care te invită să îl observi de aproape și să  îi simți  textura, sistemul nu compromite nici aspectul exterior al casei, întrucât specialiștii au optat pentru instalarea unității exterioare pe acoperiș. 

Deși inițial i-a atras atenția prin design-ul premiat, Dana Rogoz a testat sistemul Daikin Emura și s-a convins că acesta oferă mai mult decât un aspect încântător. Aplicația Online Controller, care îi permite să programeze temperatura de pe telefonul mobil, funcțiile inteligente de direcționare a jetului de aer și de prevenire a supraîncălzirii sau suprarăcirii în timpul nopții, precum și filtrul autocatalitic din apatit de titan, care eleină praful din încăpere și descopune mirosurile neplăcute, sunt doar câteva din avantajele care i-au strârnit interesul Danei.

 

Așadar, Dana Rogoz îți poate confirma că Daikin Emura te cucerește prin design, iar ulterior te suprinde cu funcțiile inteligente și confortul de ultimă generație pe care îl aduce în interiorul casei.

Citește pe blogul Danei Rogoz mai multe impresii despre design-ul sistemului Emura și ce funcții au impresionat-o.

Photo Credit: Dana Rogoz

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe