Skip to main content

Tehnologia brevetată Streamer de la Daikin neutralizează mai mult de 99,9 % din noul coronavirus (SARS-CoV-2)

Tehnologia Streamer și coronavirusul

Daikin confirmă eficiența tehnologiei brevetate Streamer, care a neutralizat cu succes mai mult de 99,9 % din noul coronavirus (SARS-CoV-2) după ce a iradiat virusul timp de 3 ore.

Studiul a fost realizat de Daikin Industries Ltd. în cooperare cu Prof. Shigeru Kyuwa din partea Departamentului de Științe Biomedicale al Universității din Tokyo și un grup de cercetare condus de Prof. Shigeru Morikawa din partea Departamentului de Microbiologie al Universității de Științe Okayama.

Streamer

Rezultate experimentale

Echipa de cercetare a realizat un experiment în care virusurile erau iradiate timp de 3 ore cu tehnologia Daikin Flash Streamer.

Rezultatele experimentului au arătat faptul că:

  • Descărcarea Flash Streamer a neutralizat 93,65 % din coronavirus (SAR-CoV-2) după o perioadă de iradiere de 1 oră

  • Descărcarea Flash Streamer a neutralizat 99,97 % din coronavirus (SAR-CoV-2) după o perioadă de iradiere de 3 ore

Sursa: „Raport de studiu privind efectul de neutralizare al generatorului de ioni de plasmă (Daikin Streamer) asupra SARS-CoV-2”, redactat de Shigeru Morikawa, Departamentul de Medicină Veterinară, Curs de Microbiologie, Universitatea de Științe Okayama
Grafic de supraviețuire al virusului Covid19

Încercările descrise fac referire numai la tehnologia brevetată Streamer. Efectele produselor echipate cu tehnologia Streamer și efectele din utilizarea propriu-zisă pot să difere. Pentru mai multe informații legate de produsele Daikin care au incorporată tehnologia Streamer, consultați informațiile relevante despre produs.

Despre tehnologia Streamer

Tehnologia Streamer dezvoltată de Daikin în 2004 efectuează o descompunere oxidativă a substanțelor nocive. Descărcarea Streamer este un tip de descărcare de plasmă, incluzând o tehnologie de purificare a aerului care generează constant electroni de mare viteză.

Capacitatea sa de descompunerea oxidativă este mult mai înaltă decât descărcarea de plasmă convențională (descărcare incandescentă). Mai mult decât atât, odată combinați cu componente de aer, acești electroni de mare viteză dovedesc capacitatea de descompunere oxidativă puternică, eliminând continuu mirosurile, bacteriile și poluanții aerului interior, precum formaldehida.

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe