Stylish

Ultimul model de aer condiționat lansat de Daikin, Stylish, se remarcă prin inovație și creativitate. Versatilitatea designului și opțiunea de a alege din trei culori disponibile, completează cu succes imaginea oricărei încăperi.

În plus, tehnologia inovatoare și funcționarea fiabilă asigură calitatea superioară a aerului din interior, datorită celor 3 filtre de purificare a aerului: : filtru deodorizant cu apatit de titan, filtru purificator cu ioni de argint și Flash Streamer. Datorită utilizării Efectulu Coandă și a fantelor special proiectate, asigură o distribuție mai bună a aerului în întreaga încăpere. Confortul este completat de WI-FI încorporat, oferindu-ți astfel posibilitatea de a controla unitatea de la distanță prin intermediul aplicației Daikin Online Controller.

Emura 

Designul său suplu şi aspectul elegant fac din Daikin Emura cea mai elegantă unitate de aer condiţionat de pe piaţă. Mai mult, Emura oferă încălzirea, răcirea și purificarea aerului într-o singură unitate.

Dezvoltată pentru confortul tău, Emura distribuie aer curat și purificat cu ajutorul filtrelor precum: filtru purificator cu ioni de argint și filtrul deodorizant cu apatit de titan. În plus, unitatea are integrat Ochiul Inteligent pe două zone, utilizând senzori de prezență, și direcționând jetul de aer departe de orice persoană aflată în încăpere. Funcționând cu 80% energie regenerabilă și 20% energie electrică și utilizând tehnologia Inverter, Daikin Emura creşte economiile de energie cu 30%.

 

Centrala Termică 

Cea mai mică centrală termică de pe piață, centrala Daikin, îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod. 

Centrala reprezintă alegerea ideală indiferent dacă locuiești la apartament sau casă, daca este o instalare nouă sau dorești înlocuirea centralei existente și cauți o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare. Centrala are integrat Ochiul Inteligent Daikin, un element monitorizând astfel starea de funcționare, iar confortul este completat de WI-FI inclus, oferindu-ți astfel posibilitatea de a controla unitatea de pe smartphone sau tabletă.

Pompa de căldură Daikin Altherma 3 HF

Fiind un pionier în utilizarea agentului frigorific R-32 la pompele de căldură aer-apă, Daikin acordă o importanță deosebită furnizării climatului interior dorit, minimizând în acelaşi timp impactul asupra mediului. Pompa de căldură Daikin Altherma 3HF atinge cele mai înalte performanțe energetice și este alegerea perfectă atât pentru construcțiile noi și moderne, cât și pentru renovări.

Ideală pentru încălzirea, prepararea apei calde menajere, cât și răcire, pompa de căldură se remarcă prin funcționalitatea avansată, eficiență sezonieră optimă, economii de energie și costuri de funcționare reduse. Altherma 3 HF este compatibila atât pentru încălzirea prin pardoseală, cât și prin radiatoare. 

shutterstock_225967027_dim.jpg

Stand By Me

Pentru a-ți asigura confortul perfect, am creat pentu tine platforma online Stand By Me. Prin intermediul acesteia oferim cele mai bune servicii postvânzare clienților noștri care au achiziționat echipamente Daikin. Platforma este destinată partenerilor Home Comfort Expert, partenerilor autorizaţi pentru instalarea sistemelor de încălzire şi clienților acestora, care au achiziționat un aparat de aer condiționat, o nouă centrală sau o pompă de căldură Daikin, asigurând astfel întreținere de cea mai înaltă calitate. Pentru mai multe detalii accesează www.standbyme.daikin.ro.