Skip to main content

Purificatoarele de aer Daikin - Ne pasă de aerul pe care îl respiri

Cu tehnologie patentată Flash Streamer, eficientă împotriva bacteriilor și virusurilor.

Eficient pentru curățarea aerului și pentru îndepărtarea:

Virusurilor

Alergenilor

Particulelor de praf

Mirosurilor

Nu există costuri de întreținere pentru cel puțin 10 ani

Nu este nevoie să schimbi filtrele în primii 10 ani* de la achiziționarea unității, evitând costurile suplimentare pentru modificările periodice ale filtrului.

*conform condițiilor de operare stipulate în manualul produsului.

Una dintre cele mai silențioase game de purificatoare de aer de pe piața europeană

Purificatoarele noastre de aer sunt silențioase în timpul funcționării (nivelul presiunii acustice: 19 dBA), îți oferă aer curat fără să îți dai seama.

Compact și performant

Deși este de dimensiuni mici, este perfect pentru suprafețe foarte mari.

Testat de

IPL

99,98% din coronavirus a fost eliminat în 2,5 minute*
conform testului efectuat de Institut Pasteur de Lille

În conformitate cu testele efectuate în laboratoarele de la Institut Pasteur de Lille, purificatoarele de aer Daikin elimină mai mult de 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 min*. Acest virus face parte din aceeași familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19.

De asemenea, unitățile au fost evaluate ca având o eficiență de 99,93% împotriva virusului H1N1 în 2,5 min*.
H1N1 este virusul care determină gripa comună.
Acest lucru înseamnă că purificatoarele de aer Daikin reprezintă o măsură suplimentară în lupa împotriva bolilor respiratorii. Purificatoarele noastre plug-and-play compacte, a căror eficiență se atinge printr-o combinație din filtru HEPA electrostatic cu performanțe ridicate, care reține virusul, urmat de o expunere intensă la tehnologia Flash Streamer patentată a Daikin, care elimină virusul, pot contribui puternic la reducerea riscului de transmitere a virusului respirator.

Eficiente împotriva alergenilor, astfel cum a recunoscut și BAF (Fundația Britanică de Alergologie)

Ștampila de autorizare Allergy UK asigură faptul că produsul este eficient în reducerea particulelor mici, care pot include alergeni, bacterii și virusuri.

Calitatea aprobată, cu o protecție antialergenică a acestui produs/serviciu este certificată de Centrul European de Cercetare a Alergiilor

Un grup consultativ independent compus din 15 oameni de știință și tehnicieni internaționali de vârf a dezvoltat criteriile pe care ECARF le utilizează pentru a evalua diferite grupuri de produse. Acestea includ valorile-limită și criteriile de excludere care fac ca o reacție alergică să fie foarte puțin probabilă. Criteriile sunt actualizate periodic pentru a reflecta cele mai recente descoperiri științifice. Un produs primește Autorizația atunci când se poate dovedi, prin audituri sau studii, că criteriile au fost îndeplinite. Purificatoarele de aer Daikin au trecut aceste teste și pot fi considerate ca fiind anti-alergenice. ​

* Dispozitivul Daikin MCK55WVM (cu numele comercial MCK55W), testat de Institut Pasteur de Lille, elimină 99,996 % din coronavirusul uman HCoV-229E într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 0,47 m3, fără reîmprospătarea aerului). Coronavirusul uman HCoV-229E este diferit de virusul care cauzează COVID-19, SARS-CoV-2, dar aparține aceleiași familii de coronavirusuri. | Dispozitivul Daikin MC55WVM (cu numele comercial MC55W/VB), testat de Institut Pasteur de Lille, elimină 99,98 % din coronavirusului uman HCoV-229E într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 1,4 m3, fără reîmprospătarea aerului). Coronavirusul uman HCoV-229E este diferit de virusul care cauzează COVID-19, SARS-CoV-2, dar aparține aceleiași familii de coronavirusuri. | Dispozitivul Daikin MCK55WVM (cu numele comercial MCK55W), testat de Institut Pasteur de Lille, elimină 99,986 % din virusul Influenza A, subtipul H1N1 într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 0,47 m3, fără reîmprospătarea aerului). | Dispozitivul Daikin MC55WVM (cu numele comercial MC55W/VB), testat de Institut Pasteur de Lille, elimină 99,93 % din virusul Influenza A, subtipul H1N1 într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 0,47 m3, fără reîmprospătarea aerului).

Cum pot oferi aceste beneficii purificatoarele noastre de aer?

Abordarea unică Catch & Clean de la Daikin în 3 pași pentru descompunerea substanțelor nocive

1 Aspirație puternică

Aspiră aerul din 3 direcții de pe o suprafață largă.

Ilustrație aspirație puternică

2 Captare eficientă a poluanților

Captează eficient praful și poluanții utilizând un filtru HEPA electrostatic.

Filtru HEPA electrostatic

3 Descompunere

Utilizează tehnologia Streamer de la Daikin pentru a descompune, prin oxidare, substanțele periculoase captate de filtru.*

Streamer

* Substanțele includ virusuri1, bacterii2, polen3, spori de mucegai4

Notă:
1 Entitate de încercare: Kitasato Research Center for Environmental Science; certificatul cu rezultatele încercării: 21_0026 (emis de aceeași organizație); rezultatul experimentului: o eliminare de 99,9% a virusului A-H1N1 după 1 h.
2 Entitate de încercare: Japan Food Research Laboratories. Număr încercare: 15044988001-0201. Metoda de încercare: S-a atașat o piesă de încercare inoculată cu lichid care conține bacterii în partea din avalul filtrului de colectare a prafului instalat într-un purificator de aer și s-a pornit utilizând o suprafață de încercare de 25 m³. S-a numărat numărul de bacterii vii după cinci ore. Rezultatul încercării: S-a redus cu peste 99% în cinci ore. Unitate de încercare: La încercare, s-a utilizat MCK55S (modelul din Japonia), un model echivalent cu seria MCK55W (funcționare turbo).
3 Diverși alergenii au fost iradiați de Streamer Discharge și spargerea proteinelor din alergeni a fost verificată folosind metoda ELISA, cataforeza sau microscopul electronic. (Cercetare comună cu Wakayama Medical University). Exemplu de încercare: polen de cedru japonez Cryj-1; rezultatul încercării: cel puțin 99,6% a fost descompus și eliminat în 2 h.
4 Entitate de încercare: Japan Food Research Laboratories. Număr încercare: 204041635-001. Rezultatul încercării: cel puțin 99,9% din sporii de mucegai (Cladosporium) au fost descompuși și eliminați în 24 h.

Ilustrație funcție umidificare

Umidificare şi purificare simultană a aerului cu purificatorul de aer Ururu

Apa din rezervor curge în tava receptorului unde se află roata de apă, care ridică apa pe măsură ce se roteşte şi o descarcă peste filtru. Aerul direcţionat prin filtru absoarbe umezeala şi o refulează în cameră, sub formă de aer umed.

Filtru HEPA cu performanță ridicată pentru a capta particulele fine de praf

Elimină 99% din particulele cu o dimensiune de 0,1 μm - 2,5 μm

Filtrul colectează praful în mod eficient utilizând forțe electrostatice. În comparație cu filtrele HEPA non-electrostatice, care colectează particule în funcție de finețea sitei, acesta nu este predispus la colmatare.

Încărcare electrostatică

Filtru HEPA electrostatic

Elimină 99,97% din particulele fine de 0,3 μm Fibrele filtrului sunt încărcate cu energie statică și colectează eficient particulele. Nu se colmatează ușor, determinând o pierdere scăzută de presiune.

Prin urmare, o cantitate mare de aer poate trece prin filtru.

VS

Filtrul poate purifica o cantitate mai mare de aer!

Fără sarcină electrostatică

Filtrul non-electrostatic

Deoarece filtrul captează particulele numai în funcție de dimensiunea găurilor sitei, este necesară micșorarea găurilor, ceea ce favorizează colmatarea și determina o pierdere de presiune mare.

Purificator de dimensiuni compacte, eficient și silențios datorită noii structuri inovative

Ilustrație structură purificator de aer

Explorează purificatoarele noastre de aer

 • Purificator de aer MC30Y cu tehnologia Streamer

  Purificatorul de aer MC30Y filtrează particulele din aer care, adeseori, implică riscuri serioase pentru sănătate. Compact și cu o performanță de până la 46 m².

 • Purificator de aer MC55W cu tehnologia Streamer

  Tehnologia Streamer filtrează particulele din aer care, adeseori, implică riscuri serioase pentru sănătate.

 • Purificator de aer Ururu cu Streamer MCK55W

  Purificatorul de aer Daikin Ururu MCK55W purifică și umidifică aerul din interiorul locuinței. Umple pur și simplu ocazional rezervorul de 2,7 l, iar acesta va umezi încăperea la un volum maxim de 500 ml/h.

 • Purificator de aer Ururu cu Streamer MCK70YV

  Purificatorul de aer Daikin Ururu MCK70YV purifică și umidifică aerul din interiorul locuinței. Acesta îți va umidifica locuința cu o rată maximă de 650 ml /h, fiind perfect pentru o suprafață extinsă.

Știai că?
Purificatoarele de aer Daikin, conform testelor desfășurate în cadrul Institut Pasteur de Lille, elimină peste 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 min*. Acest virus face parte din aceeași familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19.

De asemenea, unitățile au fost evaluate ca având o eficiență de 99,93% împotriva virusului H1N1 în 2,5 min*. H1N1 este virusul care determină gripa comună.

Întrebări frecvente

Aerul pe care îl respirăm acasă sau în interior este de până la 5 de ori mai poluat decât aerul din exterior. Datorită abordării sale unice „Catch & Clean”, purificatorul de aer Daikin captează și elimină poluanții, reducând poluarea din interior și îmbunătățind calitatea aerului din casă, birou, magazin etc.

Purificatorul de aer Daikin ne ajută să respirăm aer curat prin reducerea semnificativă a virusurilor, a prafului fin și a alergenilor. În conformitate cu testele efectuate în laboratoarele de la Institut Pasteur de Lille, purificatoarele de aer Daikin elimină cel puțin 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 min. Acest virus face parte din aceeași familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19. Purificatoarele de aer Daikin ne ajută, de asemenea, să prevenim alergiile, fiind recunoscute în acest sens de reputata Fundație Britanică pentru alergii. Filtrul de dezodorizare al purificatoarelor de aer Daikin captează și absoarbe cu succes mirosurile oriunde este necesar.

Purificatorul de aer Daikin este echipat cu un sistem de filtrare avansat care captează virusuri, bacterii și alergeni, în timp ce tehnologia sa patentată Streamer are grijă să le elimine și să păstreze curate atât aerul interior, cât și filtrele purificatorului de aer. Prefiltrul captează particule mai mari, prinzându-le în interior. Datorită capacității sale electrostatice, filtrul Daikin HEPA captează poluanții fără a înfunda sita, ceea ce înseamnă că nu trebuie înlocuit timp de 10 ani. Filtrul de dezodorizare captează și absoarbe mirosurile fără a deveni saturat, așa cum se întâmplă cu filtrele tradiționale cu carbon activat. În cele din urmă, filtrul umidificatorului (exclusiv pentru modelul de purificator de aer Daikin echipat cu umidificator) elimină bacteriile din rezervorul de apă datorită filtrului cu strat dublu cu cartuș de ioni de argint. ​

Da, purificatorul de aer Daikin a fost testat și certificat de prestigiosul institut ECARF ca fiind un produs ideal pentru persoanele cu alergii. Pe lângă asta, purificatorul de aer Daikin este, de asemenea, recunoscut ca fiind eficient de BAF (Fundația Britanică de Alergologie). Această autorizație asigură faptul că produsul este eficient în reducerea particulelor mici, care pot include alergeni, bacterii și viruși.

Nu, gama de purificatoare de aer Daikin este recunoscută ca fiind una dintre cele mai silențioase de pe piață. Acestea sunt silențioase în timpul funcționării "silent", oferindu-ți aer curat, fără a-ți da seama. ​

Spre deosebire de alte mărci, nu este necesar să schimbi filtrul purificatorului de aer Daikin în primii 10 ani* de la cumpărare. Îți oferă ani de aer curat, cu liniște sufletească.

 

*Conform condițiilor de operare stipulate în manualul produsului.

Datorită designului său compact, poți ridica și muta cu ușurință purificatorul de aer într-o altă locație. Miros urât în bucătărie? Mută purificatorul de aer acolo și lasă magia să funcționeze. Ai lăsat fereastra deschisă în timpul sezonului de polen? Mută purificatorul de aer și scapă de acești poluanți în câteva minute.

Desigur. Aruncă o privire prin diferitele noastre game de purificatoare de aer, toate aplicabile într-o zonă cu dimensiuni diferite.

bg-image

Calitatea aerului interior, o experiență Daikin

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe