Skip to main content

Echipamente de aer condiționat eficiente energetic pentru casa ta

Sprijinit de mai mult de 90 de ani de experiență. Daikin oferă soluțiile de climatizare cele mai confortabile, eficiente energetic și fiabile disponibile pe piață.

bg-image

Tehnologii cu eficiență ridicată pentru viitor

Soluțiile noastre de răcire sunt clasificate ca având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață. Datorită concentrării noastre pe energia din surse regenerabile și pe tehnologii inovative, beneficiezi de o soluție completă care maximizează rentabilitatea investiției tale. Dedicarea noastră de a dezvolta soluții de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unitățile Daikin nu sunt numai conforme, ci sunt cu câțiva ani înaintea standardelor legislative.

Configurații flexibile pentru locuința ta

Sistem split

Sistem split

Pentru o cameră

Un sistem single-split contactează o unitate interioară de o unitate exterioară, pentru instalare ușoară și directă de răcire și încălzire.

Sistem Multi Split

Sistem Multi Split

Pentru întreaga locuință

Cu pompele de căldură aer-aer Daikin, poți conecta până la cinci unități interioare la o unitate exterioară pentru răcire sau încălzire eficientă pentru până la cinci camere. Temperatura pentru fiecare cameră poate fi controlată independent.

Echipare cu propria tehnologia inverter

Tehnologia noastră cu inverter reduce consumul de energie cu până la 30% în comparație cu un sistem fără inverter, prin simpla ajustare a vitezei motorului așa cum este necesar, în loc de oprirea și pornirea continuă a acestuia.

Echipare cu propria tehnologie inverter

Design premiat pentru spațiul interior

Datorită gamei noastre largi de unități interioare și de opțiuni de design, vei găsi întotdeauna o soluție climatică care se potrivește cu spațiul interior.

bg-image

Mereu în control

Aparatele de aer condiționat Daikin oferă moduri diferite de administrare a mediului locuinței tale. Folosește aplicația Onecta de pe smartphone, telecomanda cu infraroșu sau comandă vocală prin Alexa sau Google Home.

Cele mai populare aparate de aer condiționat

 • Ururu Sarara

  Soluție A+++, premium, de perete, pentru răcire, încălzire, umidificare, dezumidificare, ventilare și purificarea aerului.

 • Stylish

  Soluție până la A+++, de perete, premiată, pentru răcire și încălzire. Disponibilă în patru culori și potrivită pentru toate interioarele.

 • Daikin Emura

  Soluție până la A+++, de perete, premiată, pentru răcire și încălzire. Disponibilă cu finisare alb cristal mat și gri elegant.

 • Perfera

  Soluție până la A+++, de perete sau de pardoseală, pentru răcire sau încălzire, care oferă performanță și confort bune.

 • Optimised Heating 4

  Unități de încălzire și de răcire pentru climate mai reci până la -25 °C, cu eficiență energetică de până la A+++ pentru încălzire.

Bluevolution

Cu gama Bluevolution, Daikin duce confortul la un nivel complet nou. Utilizând un agent frigorific nou, R-32, am îmbunătățit eficiența energetică până la A+++ atât în răcire, cât și în încălzire.

Află mai multe detalii

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?