Începe o relație de lungă durată și cu un confort termic ridicat cu sistemele noastre de încălzire!

Încă te mai încălzești cu păturica din facultate, botoșeii de la bunica sau pijamalele flaușate de la mama?

Despărțirea n-o să fie ușoară, sentimental vorbind, însă e timpul să le spui că ai găsit ceva mai bun și mai călduros: centrala termică în condensare și pompa de căldură Daikin.

Te vei bucura astfel de confortul interior perfect pentru tine iarna aceasta! 

LP BannersBanner Formular.jpg
LP BannersBanner botosei.jpg

Ai găsit ceva și mai călduros: Centrala Termică Daikin

Centrală Termică Murală

Cea mai mică centrală termică de pe piață, centrala Daikin, îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod. Centrala reprezintă alegerea ideală dacă ești în căutarea unei alternative mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare. 

În plus, centrala are integrat Ochiul Inteligent Daikin, un element important care monitorizează starea de funcționare a centralei termice. Avem modele disponibile de 24kW, 28 kW si 35 kW, ideale pentru orice spatiu

Centrala noastră se diferențiază prin tehnologia avansată combinată cu designul inovator, obținând premiile IF Design și Reddot Design. 

LP BannersBanner paturica.jpg

Ai găsit ceva și mai călduros: Pompa de căldură Daikin Altherma 3.

Pompă de căldură Daikin Altherma 3

Fiind un pionier în utilizarea agentului frigorific R-32 la pompele de căldură aer-apă, Daikin acordă o importanță deosebită furnizării climatului interior dorit, minimizând în acelaşi timp impactul asupra mediului. Pompele de căldură Daikin Altherma 3 ating cele mai înalte performanțe energetice și sunt alegerea perfectă atât pentru construcțiile noi și moderne, cât și pentru renovări.

Ideală pentru încălzirea, prepararea apei calde menajere, cât și răcire, pompele de căldură se remarcă prin funcționalitatea avansată, eficiență sezonieră optimă, economii de energie și costuri de funcționare reduse.

Pompele de căldură Daikin se diferențiază prin performanța în funcționare, datorită tehnologiei Bluevolution de eficiență ridicată, combinată cu agentul frigorific al viitorului: R-32, cât și prin designul unic.

Pentru a identifica care este soluția de încălzire potrivită nevoilor tale, intră în legătură cu unul dintre Partenerii Daikin din lista de mai jos!

Vei primi consultanță de specialitate pre-vânzare și servicii complete post-vânzare, precum instalare, punere în funcțiune, mentenanță și intervenție pe perioada garanției. În plus, prin înregistrarea echipamentului pe platforma Stand By Me, beneficiezi de avantaje precum: service de performanță sau garanție extinsă pentru sistemul tău de încălzire. Te încurajăm să consulți lista de mai jos și să contactezi unul dintre Partenerii noștri aflați în apropierea ta, astfel vei primi tot suportul de care ai nevoie pentru noul tău sistem de încălzire Daikin!