Centrală termică murală în condensare

Design și performanță: semnătura noii centrale Daikin

Centrală termică murală în condensare

Iarna asta confortul devine extrem de simplu, cu noua centrală Daikin! Păturicile moi de când aveai 14 ani, pernuțele călduroase din facultate, botoșeii moi din lână, de acum 10 ani, tot ce e vechi dar călduros și ți-e rusine să scoți din dulap, poate fi acum lăsat în dulap! Cu centrala Daikin vei avea parte de tot răsfățul confortului în casa ta, fără griji că e vechi sau demodat, ba dimpotrivă: centrala Daikin are un design modern, este mică și îi stă bine oriunde. 

 

Încă din 1924, Daikin furnizează produse și soluții de climatizare de înaltă calitate lansând astfel în premieră pe piața din România centrala termică murală în condensare, concepută și construită în totalitate de către Daikin. Centrala termică îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod. Noua centrală Daikin reprezintă alegerea perfectă indiferent dacă locuiți la apartament sau casă și cea mai bună opțiune pentru persoanele care intenționează să înlocuiască o centrală existentă, căutând o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare. În plus, odată cu lansarea noii centrale, Daikin prezintă pentru prima dată și Daikin Eye, un element integrat care monitorizează starea de funcționare a centralei termice și care se va regăsi și pe alte echipamente din portofoliul de produse destinate încălzirii.

Brede-afbeelding-1200x340.jpg
picture1.png

 Instalare și utilizare flexibile datorită dimensiunilor compacte care fac posibilă montarea centralei în încăperi diferite: bucătării, băi, dulapuri, etc.

Brede-afbeelding-1200x340.jpg

 Control Wi-Fi de oriunde te afli – ușor de controlat datorită aplicației Daikin Online Controller Heating ce poate controla și monitoriza starea sistemului de încălzire de pe smartphone sau tabletă.

Design stilat
Brede-afbeelding-1200x340.jpg
Premiul de design iF pentru centrala termică pe gaz în condensare

 Funcție inteligentă de învățare și adaptare la obiceiurile de consum, printr-un algoritm cu memorare automată a funcției utilizate în ultimele 24 de ore, astfel preîncălzirea apei pornește înainte de momentul utilizării apei calde.

Brede-afbeelding-1200x340.jpg

 Extrem de potrivită și deșteaptă pentru încălzirea în pardoseală.

Rată de modulație înaltă
Brede-afbeelding-1200x340.jpg
Premiul de design iF pentru centrala termică pe gaz în condensare

 Design premiat

Centrală pe gaz în condensare, montată pe perete a câștigat premiul de design iF și premiul pentru design de produs Reddot pentru designul inovator. Aceste premii reprezintă cele mai prestigioase și mai importante două competiții de design din lume.

PREMIUL DE DESIGN iF
Reddot-design-award-710x460.png
Brede-afbeelding-1200x340.jpg

 Interfață modernă și tehnologie avansată combinată cu un design ușor de utilizat.

Interfață modernă
Brede-afbeelding-1200x340.jpg

                                                    Daikin Eye permite monitorizarea centralei termice:

Daikin_eye_text.png
Brede-afbeelding-1200x340.jpg
picture8.png

  Raport de modulare ridicat

Raportul de modulare automat reglează puterea arzătorului pentru a asigura funcţionarea uniformă şi fără întreruperi a centralei termice pe gaz în condensare. Funcţionarea fără probleme a sistemului înseamnă confort sporit, risc mai scăzut de erori de sistem şi capacitate de neutralizare a substanţelor nocive emise în timpul arderii.

                                             Lambda Gx, sistem automat de adaptare a gazelor

Sistemul de control Lambda Gx creează combinaţia perfectă de aer şi gaz pentru a obţine economii mari de energie.

Lambda Gx, sistem de adaptare automată pentru gaz

Descarcă aplicația Daikin Online Control Heating

Broșuri și manuale tehnice

Distribuitori și centre service autorizate Daikin