Daikin Altherma 3 H HT

Chintesenţa pompelor de căldură

Daikin Altherma 3 H HT reprezintă o investiţie în confort şi economii de energie. Această pompă de căldură aer-apă asigură încălzire, răcire şi apă caldă instant - şi utilizează mai puţină energie pentru a le realiza. Acest sistem este ideal pentru proprietarii de locuinţe care doresc să-şi modernizeze boilerul sau sistemul tradiţional de încălzire utilizând o soluţie mai ecologică şi mai rentabilă.

Design

Complementează toate tipurile de locuinţe atât la interior, cât şi la exterior.

Read more

Zgomotul

Păstraţi o ambianţă liniştită şi relaxantă, fără niciun fel de perturbări.

Read more

Performanţă

Beneficiaţi de cele mai recente tehnologii pentru a economisi energie şi bani.

Read more

Combinarea utilului cu plăcutul

Personalizaţi sistemul pentru a se potrivi nevoilor dvs. de stil de viaţă şi confort.

Read more

Quintessence-design-side-visual_v3.jpg
reddot-design-award-2019-and-IF-710x196.png

 

 

Design premiat

 

Proprietarii de locuinţe îşi doresc o unitate care nu numai că funcţionează bine, dar şi arată bine în orice cameră. De aceea Daikin şi-a propus să creeze o unitate cu caracteristici tehnice excepţionale şi un design versatil. Aceste eforturi au adus pompei de căldură Daikin Altherma 3 H HT, nu unul ci chiar două premii prestigioase de design.

EPRA014-018D_ip1_bg_v2.png

Ceea ce este nemaipomenit în interior, ar trebui să arate nemaipomenit şi la exterior...

Curat, minimal şi simplu sunt trei cuvinte care descriu cel mai bine unitatea exterioară Daikin Altherma 3 H HT. O grilă orizontală neagră acoperă întreaga placă frontală pentru a ascunde unicul ventilator şi a reduce sunetul său de funcţionare, în timp ce finisajul gri mat reflectă culoarea peretelui exterior pentru a ajuta unitatea să se integreze în medii şi peisaje diferite.

Quintessence-fan_black_fade_in.png

Silenţios înseamnă confort

Când funcţionează în modul Standard Sound, nivelul de presiune sonoră al unităţii exterioare este de 38 dBA (la 3 metri) — adică undeva între un ciripit de păsări şi o bibliotecă liniştită. În modul Low Sound, presiunea sonoră este redusă la jumătate (35 dBA la 3 metri).

Ascultaţi cum funcţionează Daikin Altherma 3 H HT

Cum este măsurat sunetul

Puterea sonoră este generată de unitatea însăşi, independent de distanţă şi mediu. Presiunea sonoră este sunetul perceput la o anumită distanţă. Presiunea sonoră este calculată de obicei la o distanţă între 1 şi 5 metri de unitate.

sound_power_sound_pressure.png
sound_bars_altherma.png
Dark_Blue_background.png

Performanţa excepţională vine din interior

Daikin Altherma 3 H HT conţine cele mai recente tehnologii HVAC, dezvoltate în Europa pentru climatele europene. Descoperă
caracteristicile care fac din acest produs unul remarcabil.

Dark_Blue_background.png

Fabricată cu meticulozitate

1. Carcasă modernă

Inginerii Daikin au colaborat cu proiectanţii pentru a aduce o gură de aer proaspăt în aspectul unităţii tradiţionale de exterior. Inspirată de designul excelent al unităţilor interioare Daikin, această unitate exterioară dispune de o placă frontală atractivă şi de linii clare pentru a se integra fără probleme în mediul înconjurător.


2. Ventilator de capacitate ridicată

Unităţile de mare capacitate tind să funcţioneze cu două ventilatoare, dar această unitate de exterior are nevoie doar de unul singur. Ventilatorul de dimensiuni mai mari îmbunătăţeşte circulaţia aerului, ceea ce îl ajută să obţină un zgomot de funcţionare redus.

EPRA-D_cut-open_right_HR_numbers_png.png

3. Compresor complet nou

Daikin Europa a colaborat cu Daikin Technology and Innovation Centre din Japonia pentru a dezvolta un compresor special care să furnizeze apă la 70 °C. Această pompă de căldură de temperatură ridicată este totodată prima care utilizează R-32: un agent frigorific mai eficient din punct de vedere energetic care eliberează mai puţine emisii de CO2 .


4. Izolaţie rezistentă

Izolaţia cu 3 straturi şi tampoanele din cauciuc dintre placa inferioară şi placa de vibraţii absorb şi izolează sunetele emise de compresor în timpul funcţionării.

EPRA-D_ip8_gradient.png

Învingeţi temperaturile scăzute

Daikin Altherma 3 H HT este o soluţie de încălzire regenerabilă care funcţionează la fel de bine atât în zonele cu climă mai rece, cât şi în cele cu climă caldă. În comparaţie cu alte sisteme de încălzire, această gamă extrage căldura din aerul exterior pentru a furniza capacitatea corectă de încălzire şi apă caldă, chiar şi la temperaturi de până la -28 °C.

Dark_Blue_background.png

O singură soluţie - combinaţii multiple

Gama include o unitate de exterior compatibilă cu trei unităţi interioare premiate, toate putând fi personalizate
pentru a asigura încălzirea, răcirea şi apa caldă menajeră.

Altherma-3H-HT-combination.png
Daikin-Altherma-3-H-HT-F-house.png

Alegeţi-vă unitatea interioară

Descoperiţi cele trei unităţi interioare care fac parte din această gamă şi cele trei setări diferite (trei caracteristici) din care puteţi alege pentru a personaliza gama astfel încât să răspundă cerinţelor dvs. climatice.

1. Modelul de perete

O unitate compactă care se combină cu un rezervor separat pentru a furniza apă caldă menajeră. Acest model oferă o funcţie de răcire opţională.


2. Modelul cu rezervor de ACM integrat, din oţel inoxidabil

O unitate compactă cu o amprentă la sol de numai 595x625 mm. Unitatea se conectează la un rezervor de 180 l sau 230 l pentru a satisface necesarul de apă caldă menajeră şi poate fi setată să funcţioneze fie în modul răcire, fie în cel bizonal.

Altherma-3-H-HT-Group_arrow_v3.png

3. Modelul ECH2O cu rezervor de ACM integrat

Unitatea ECH2O este livrată cu un rezervor termal ACM de 300 l sau 500 l care se poate conecta la panourile solare termice. Acest model oferă o setare de răcire opţională.

 

Trei caracteristici

Numai încălzire

Funcţia Numai încălzire este standard în gama de produse Daikin şi este disponibilă pentru toate cele trei unităţi interioare. Această setare asigură încălzirea spaţiului şi apa caldă menajeră.

Încălzire şi răcire

Dacă aveţi nevoie de răcire pentru confortul dvs., pe lângă încălzire şi apă caldă, funcţia Reversibilă este cea mai bună soluţie. Disponibilă pentru toate cele trei unităţi interioare, această caracteristică permite sistemului să îşi inverseze funcţionarea pentru a asigura răcirea în locul încălzirii. Această setare necesită un sistem de conducte prin pardoseală sau ventiloconvectoare.

Bizonală

Unitatea de pardoseală integrată este singura unitate interioară prevăzută cu funcţia Bizonală. Funcţia Bizonală vă permite gestionarea şi reglarea simultană a două zone de temperatură din casa dvs. care utilizează surse diferite, cum ar fi radiatoarele sau încălzirea prin pardoseală.

IndoorCombinations2.jpg
ETVH-X-Z-D_ip15_image.jpg
ETBH-X-D_ip12_image.jpg