Skip to main content

Soluţii frigorifice cu CO₂

Prin intermediul soluţiilor frigorifice cu CO₂, facem pasul final către crearea de sisteme de refrigerare sustenabile.

bg-image

O alternativă la agenții frigorifici tradiționali

Fiind lider al industriei de refrigerare, Daikin continuă să dezvolte și să utilizeze cele mai recente tehnologii pentru a respecta regulamentele privind mediul și de a pune la dispoziția partenerilor alternative sustenabile la sistemele tradiționale. Pentru a-și îndeplini și devansa acest deziderat, Daikin oferă în prezent un agent frigorific cu CO₂ pentru a-și consolida linia de produse de refrigerare actuală.

bg-image

Avantajele CO₂

Fiind un agent frigorific cu gaz natural, CO₂ nu are un potențial de încălzire globală (GWP) față de alți agenți frigorific principali. Dacă se combină cu tehnologia corectă, CO₂ poate fi utilizat în cadrul tuturor tipurilor de sisteme de refrigerare pentru a satisface nevoile de răcire ale partenerilor industriali și comerciali.

 • Compatibil cu o gamă largă de unități de refrigerare pentru soluții personalizate
 • Se bazează pe o tehnologie avansată pentru a garanta un nivel ridicat al eficienței și fiabilității în orice climat
 • Respectă cele mai recente cerințe de eficiență cuprinse în regulamentele privind gazele fluorurate și proiectarea ecologică

Pe baza tehnologiei Tewis

Tewis este un lider al pieței din Spania, care oferă servicii de refrigerare standard și personalizate. Daikin Europe N.V., împreună cu filiala Zanotti S.p.A., au achiziționat Tewis Smart Systems S.L (Tewis) în 2018.

Pe parcursul anilor, principala preocupare a Tewis a fost de a dezvolta o gamă de sisteme de refrigerare personalizate și pe bază de CO₂ pentru partenerii lor. Odată cu această achiziție, gama de produse Tewis cu agent frigorific cu CO₂ vor completa și extinde linia actuală de produse Daikin/Zanotti.

- VISUAL -

bg-image

Prima instalație Daikin cu CO₂

Biocoop este un lider al pieței de distribuție a alimentelor organice, având o rețea de peste 500 de magazine cu specific organic. Descoperiți modul în care Daikin a abordat instalarea și punerea în funcțiune a primei soluții de refrigerare transcritică cu CO₂ pe piața din Franța.

Descoperă soluțiile cu CO₂

Unități de condensare cu CO₂

Unități de condensare standard cu ciclu transcritic

  Pachete și standuri pentru CO₂

  Unități multicompresor

   Soluții integrate cu CO₂

    Află mai multe detalii

    Ai nevoie de suport?

    Vrei să iei legătura cu noi?

    Află mai multe detalii

    Ai nevoie de suport?

    Vrei să iei legătura cu noi?

    Află mai multe detalii

    Ai nevoie de suport?

    Vrei să iei legătura cu noi?

    Vrei să iei legătura cu noi?

    Citeşte blog-ul nostru

    Inspiră-te din referințe