headerWebsite1645px1080px_refrigeration_v2.jpg

Optimised Heating 4

Misiunea noastră: înfrângerea frigului din timpul iernii

De ce să alegeți Optimised Heating 4 de la Daikin

Eficienţă

Conceput pentru climatele mai reci, Optimised Heating 4 creează un mediu interior confortabil, menținând în același timp nivelurile eficienței energetice aferente clasei energetice A+++.

Fiabilitate

Pentru a garanta funcționarea perfectă a sistemului de încălzire, chiar și la temperaturi scăzute de până la -25 °C, gama Optimised Heating 4 oferă capacități de încălzire ridicate.

Confort

Cu gama Optimised Heating 4, nu va trebui să mai sacrifici confortul pentru eficiența energetică datorită noii logici cu șemineu.


Confort

Remote-control.png

Scenariu cu șemineu

Sistemele Daikin sunt flexibile și ușor de adaptat pentru orice cameră, inclusiv spații care dețin surse suplimentare de căldură, precum un șemineu.

› Camerele cu șemineu tind să fie mai calde și să aibă o temperatură mai ridicată decât setarea originală.
› Când se detectează o diferență de temperatură într-o cameră și se utilizează un șemineu, aparatul de aer condiționat va comuta în modul “numai ventilator” pentru a distribui căldura de la șemineu în alte camere.
› Debitul de aer scade cu cât temperatura camerei se apropie de setarea originală. După ce temperatura camerei scade sub o anumită valoare setată, compresorul unității va porni din nou.
› Dacă este cazul, această funcție poate fi dezactivată de utilizator, dacă nu există un șemineu.

Funcționare silențioasă

Unitatea interioară Prefera este practic silențioasă. Unitatea funcționează așa de silențios, că nici nu îi veți simți prezența.

Optimized-heating-inaudible-ERLQ-CW1_12.jpg
Header-(1)-min.png

Aer proaspăt și sănătos și un jet de aer confortabil

Crearea unui mediu interior sănătos este esențial pentru regiunile cu climate mai reci. Daikin utilizează tehnologia Daikin Flash Streamer și un filtru Saranet pentru a îmbunătăți calitatea aerului din birou, locuință sau magazin. Ochiul inteligent Daikin direcționează jetul de aer și comută sistemul într-un mod eficient din punct de vedere energetic când în cameră nu se detectează ocupanți. Ventilatorul (viteza și nivelul zgomotului) garantează funcționarea perfectă a unității.

Fiabilitate

Gama Optimised Heating 4 include funcții suplimentare pentru reducerea acumulării de gheață, inclusiv o placă inferioară îmbunătățită. De asemenea, sistemul poate degivra gheața mai repede pentru un confort și o fiabilitate mărită.

Acr15242749554688-25130.png

Control uşor

Cu Daikin Online Controller, puteți programa, gestiona și monitoriza sistemul de încălzire din orice locație.

De asemenea, Daikin Online Controller este disponibil ca funcție încorporată în unitatea Daikin (opțiune).

Acr1524274955468819699.png

Instalare uşoară

Daikin|traseu extins

Daikin Optimised 4 oferă o gamă largă de sisteme, de până la clasa A+++, optimizate pentru orice mediu.

De asemenea, gama permite un proces de instalare rapid și ușor, care include:

Daikin|traseu extins

Traseu extins: Acest traseu extins de conducte a fost adaptat în mod special pentru a putea fi utilizate cu pereții mai groși ai clădirilor scandinave și să ajute contractanții să-și reducă timpul de instalare.

Daikin|mâner de ridicare îmbunătățit

Mâner de ridicare îmbunătățit: Mânerul de concepție nouă ajută instalatorii să transporte ușor o unitate exterioară, purtând doar mănuși groase

Produse conexe

Perfera

Comfora +

Siesta Comfora +