Nexura

Nexura

Încălzeşte şi răceşte locuinţa cu noul model de pompă de căldură aer-aer, care combină convecţia şi căldura radiantă.

Căldura radiantă maximizează confortul

Căldura radiantă maximizează confortul

Prin simpla apăsare a unui buton, panoul frontal din aluminiu al unităţii Daikin Nexura se încălzeşte, asemenea unui radiator. Funcţionând cu eficienţa energetică a unei pompe de căldură şi furnizând confortul unui radiator tradiţional, Nexura combină căldura radiantă şi din convecţie, pentru a-ţi încălzi locuinţa în câteva minute.

Mereu în control

Mereu în control

Descarcă aplicaţia Daikin Online Controller, conectează unitatea Daikin Nexura la Wi-Fi şi controlează climatul din orice locaţie. Este simplu şi rapid.

concepută pentru linişte şi relaxare

Concepută pentru linişte şi relaxare

Funcţionând la un nivel al zgomotului de 19 dBA, nu vei auzi niciodată când unitatea este în funcţiune.

Conexiune multi

Pentru una sau mai multe camere, alegerea îţi aparţine

Cu sistemele Multi Split de la Daikin, poţi conecta până la 5 unităţi interioare la o singură unitate exterioară. Fiecare unitate interioară poate fi controlată în mod individual.

Design minimalist şi modern

Design minimalist şi modern

Designul şi liniile suple ale unităţii Nexura se integrează perfect în interioarele moderne. Montată pe perete la o înălţime joasă, încastrată în perete sau pe pardoseală, Nexura este compactă şi se încadrează cu uşurinţă sub o fereastră sau în alte spaţii înguste.

 

Eficienţă energetică

  • Funcţionează cu 80% energie regenerabilă din aer şi 20% energie electrică
  • Tehnologia Inverter creşte economiile de energie cu 30%
  • Modul Econo reduce consumul de energie cu 30%
  • Pentru fiecare 1 kW consumat, Nexura produce peste 4 kW în funcţia de încălzire sau răcire, ceea ce înseamnă că este cu 400% mai eficientă decât o unitate tradiţională, generând 1 kW cu capacitate de încălzire sau răcire pentru 1 kW consumat
Tehnologia inverter

Panou de căldură radiantă

Cu o apăsare a unui buton, panoul frontal din aluminiu se încălzeşte asemenea unui radiator tradiţional şi furnizează căldură radiantă suplimentară.

Încălzire pe timp de iarnă şi răcire pe timp de vară

Funcţionând cu energie din surse regenerabile şi fiind echipată cu tehnologia Inverter proprie, Nexura scade facturile la energie şi îţi oferă răcire pe timp de vară şi încălzire pe timp de iarnă.

Aer curat şi sănătos

Filtrul de purificare a aerului al unităţii Nexura captează şi elimină particulele microscopice de praf, alergenii, mirosurile, bacteriile şi virusurile, păstrând aerul curat şi sănătos.

Produse conexe