DAKIN HU_01.jpg

Home Comfort Expert

Servicii premium pentru clienții DAIKIN

Expresia celei mai înalte expertize Daikin

Programul Home Comfort Expert este un serviciu special conceput pentru a deservi nevoile clienţilor finali rezindenţiali. Acei parteneri care au fost desemnați ca Home Comfort Expert de către Daikin, au trecut printr-o selecție riguroasă și sunt foarte familiarizați cu produsele și tehnologia Daikin. Dețin pe stoc toate unitățile Daikin de aer condiționat destinate uzului casnic și frecventează des cursurile noastre de specializare pentru a vă putea oferi cele mai înalte servicii.

Mai mult decât atât, ei se pot baza întotdeauna pe suportul tehnic al Daikin și se vor bucura de condiții speciale de garanție de care dumneavoastră ca și client veți beneficia în mod direct.

În concluzie, alegând să lucrați cu un Home Comfort Expert Daikin ați luat cea mai bună decizie. Toate acestea împreună vor crea climatul perfect al locuinţei tale.

Showroom Daikin

Atinge, încearcă şi trăieşte experienţa oferită de produsele din showroomurile noastre Home Confort Expert, aici experţii sunt gata să răspundă tuturor întrebărilor tale şi să te ghideze spre soluţia cea mai bună adaptată nevoilor tale.

DAIKIN_Flagshipstore_02.jpg
Building-consultancy.png

Personal de înaltă calificare

Una dintre cerinţele stricte ale programului Home Confort Expert este pregătirea continuă. Personalul care te va consilia este alcătuit din profesionişti înalt calificaţi posedând cele mai bune cunoştiinţe despre produsele noastre, ceea ce înseamnă că ei îţi vor putea oferi soluţii pentru orice nevoie de climatizare a locuinţei tale.

Full service

Când mergi la un Home Confort Expert, nu cumperi pur şi simplu un produs. Cumperi întregul pachet care include consiliere, recomandări din partea experţilor, soluţii personalizate, montaj şi chiar service, întreţinere (în funcţie de partener). Astfel de servicii vei primi doar de la un partener Home Comfrot Expert.