buy-back

Nu te mai înțelegi cu vechiul aparat de aer condiționat ?

Dacă aparatul tău de aer condiționat face zgomot ca o râșniță de cafea, este timpul să renunți la el! Alege unul din modelele din programul BUY BACK și beneficiezi de 400 lei reducere pentru achiziționarea noului tău aparat Daikin.

Campania se desfășoară în perioada 25 Martie-30 Iunie 2019.

Renunță la vechiul aparat de aer condiționat și alege noul Sensira sau orice alt model preferat din programul Buy Back, iar noi îți oferim un discount de 400 de lei, indiferent de modelul ales. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu unul dintre partenerii Daikin Home Comfort Expert, care îți va sta la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru a găsi o soluție personalizată nevoilor tale:

Nu mai sta pe gânduri și înlocuiește-ți vechiul aparat de aer condițonat!

Campania se desfășoară în perioada 25 martie - 30 iunie 2019!

  • Beneficiezi de un preț preferențial la achizițonare și primești confortul de ultimă generație în casa ta. În plus, unitățile înscrise în campania Buy Back funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață.
  • Scapi responsabil de deșeurile electrice. Partenerii Home Comfort Expert în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec se ocupă de debarasarea și recilarea corectă a vechiului aparat, indiferent de brandul acestuia.
  • Te bucuri de o experiență unică de cumpărare și de servicii premium, oferite de partenerii înscriși în programul Home Comfort Expert. Aceștia asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări din partea experților, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere.

Află mai multe despre programul  Home Comfort Expert

POZA 5_6.jpg

    Atunci când nu mai funcționează la capacitate maximă și devine ineficient energetic. Acest lucru se traduce prin costuri ridicate     la facturile de energie și un impact major asupra mediului. Înlocuirea vechiului aparat cu un produs nou, eficient energetic, are     ca efect reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Astfel, protejezi natura în timp ce te bucuri de atmosfera perfectă de     acasă.

    În plus, un aparat de aer condiționat vechi îți poate provoca probleme de sănătate din cauza bacteriilor și virusurilor acumulate     de-a lungul timpului. Cu noul tău sistem Daikin vei avea un mediu curat, sănătos și confortabil în casa ta! 

 

banner web cu gradient mai deschis.jpg

Noua Sensira

Aparatul modern este extrem de silențios, oferă o eficiență energetică ridicată și posibilitatea de a monitoriza și programa temperatura dorită de oriunde te afli.

Noua Sensira beneficiază de un design simplu și compact, cu o suprafață mată, ușor de integrat în orice tip de amenajare interioară.

 

stand by me exemplu pt logojpg ref.jpg
 

Prelungește-ți gratuit garanția!

Solicită distribuitorului Daikin garanție extinsă. Accesează link-ul primit după înregistrarea produsului de către specialistul tău Daikin pentru a beneficia gratuit de garanția extinsă la 5 ani pentru piesele de schimb.

Proiect realizat cu sprijinul Asociației RoRec!

Te-ai convins că merită să înlocuiești vechiul aparat de aer condiționat?