Carieră la Daikin - O zi la Daikin este mai mult decât o simplă zi

O zi la Daikin este mai mult decât o simplă zi

Mai multă inovaţie, mai multă creştere, mai multă responsabilitate, mai multă diversitate, mai mult respect şi mai multă distracţie.
Noi cei de la Daikin credem că ar trebui să savurezi fiecare zi din plin.

Inspirăm inovaţia

Eşti la fel de hotărât ca şi noi să găseşti soluţii? Ca lider pe piaţa eficienţei energetice, considerăm că abordarea noastră progresivă cu privire la dezvoltarea produselor are drept rezultat o calitate şi o versatilitate fără egal a soluţiilor noastre integrate.

Dezvoltare personală

Credem că produsele şi serviciile de calitate sunt furnizate de persoane talentate. Acesta este motivul pentru care am ales să investim în dezvoltarea personalului şi să oferim oportunităţi de creştere pe parcursul întregii cariere.

Comunitatea Daikin

Este important să te simţi bine la muncă.
Convivialitatea şi lucrul în echipă potenţează legăturile strânse între colegi.
Alătură-te activităţilor distractive organizate de către Echipa de Divertisment Daikin şi te vei simţi imediat ca acasă.

Stagii de pregătire internaţionale

Eşti proaspăt absolvent cu ambiţii internaţionale? Stagiile de pregătire internaţionale ale Daikin Europa oferă participanţilor selectaţi oportunitatea de a câştiga experienţă internaţională alături de instruire specializată, pentru a le impulsiona startul în carieră la Daikin.

internationaltraineeship-careers.jpg

De vorbă cu talentele noastre

Alina Maria

„Lucrez în Daikin din 2006. Este un mediu de lucru în care nu ai cum să te plictisești. Îmi plac provocările, iar poziția de Coordonator Credit Control mi-a oferit de multe ori ocazia să îmi testez limitele. Este o companie dinamică, aflată în permanentă schimbare și adaptare. Lucrez cu toate departamentele din companie, cât și cu clienții și în cei 13 ani petrecuți în Daikin am construit relații frumoase și atât de importante într-un business.”

Anca

„Pentru fiecare persoană, criteriile de apreciere a satisfacției la locul de muncă sunt diferite. Daikin, prin faptul că este o companie atestată Great Place to Work, întrunește criteriile de evaluare personală a zeci de mii de oameni ce provin din medii foarte diferite și de peste tot din lume. Îți plac călătoriile? Sigur există un rol la Daikin care nu te va ține legat de scaunul de la birou. Ești la început și vrei să înveți cât mai mult? Poți face asta în timpul serviciului prin programele interne Daikin de dezvoltare profesională. Asta pentru că în Daikin se ține cont de ce îți dorești să faci, iar ideile tale vor fi valorificate. How cool is that?”

Alina

„Daikin este o companie internațională, dar și foarte flexibilă. Cele mai impresionante lucruri în Daikin sunt oamenii și managementul. Continuăm să creștem atât ca business, cât și ca echipă și ne bucurăm de rezultate excelente în întreaga lume. M-am alăturat echipei în urmă cu 3 ani în calitate de Marketing Coordonator. Mă simt inspirată să fiu pro-activă și creativă în fiecare zi. Mă inspiră, de asemenea, să lucrez cu colegi atât de experimentați și devotați care se mândresc să ofere clienților noștri cele mai bune soluții și servicii.”

Alexandru

''Am avut ocazia de a ocupa poziția de stagiar în cadrul companiei, urmând cursuri de pregătire în Austria și Belgia pentru o cunoaștere mai bună a echipamentelor. Mediul profesional și spiritul de echipă sunt factori cheie pentru dezvoltarea profesională și personală.''

 

Cătălin

''Lucrez în cadrul DAIKIN România din anul 2004. Am început ca inginer în cadrul departamentului Consulting Sales, promovând produsele și soluțiile DAIKIN în proiectele de construcții și instalații dezvoltate de arhitecți și proiectanți. 2004 pare foarte departe, dar având în vedere domeniul de activitate și produsele companiei, mediul de lucru și mai ales echipa care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, 15 ani au trecut foarte repede, dar mai ales și-au pus amprenta asupra dezvoltării mele atât profesionale cât și personale.

Din anul 2016 sunt coordonatorul departamentului Consulting Sales și consider că DAIKIN îți oferă șansa să-ți realizezi o carieră deosebită într-un mediu dinamic alături de o echipă frumoasă cu un nivel ridicat atat moral cât, mai ales profesional.''

 

Constantin

''Fie că ești la început de carieră, fie că ești un profesionist cu ani grei de experiență în spate dornic să performeze, la Daikin vei găsi provocările care să-ți satisfacă nevoile de a învăța, a crește, a te dezvolta și a te bucura de rezultate. Dacă alegi această cale să știi ca nu vei fi singur, alături de tine vor fi mereu colegi să te ajute și să îți ofere sprijinul lor. De aproape 4 ani fac parte din echipa Daikin și nu am avut nici o zi în care să nu învăț ceva nou, în care să nu devin un pic mai bun la ceva. Vino la Daikin și redescoperă-te!''

 

Adăugă-ţi talentul

Căutăm personalităţi unice care să contribuie cu talentele lor la creşterea şi la poziţia noastră de lider.

Talentul tău

  • Hotărât să găseşti soluţii
  • Cauţi oportunităţi de promovare a creşterii personale
  • Respect pentru propria persoană şi pentru ceilalţi
  • Dorinţa de a promova dezvoltarea durabilă
icons-careers.jpg

Punctele noastre forte

  • Suntem internaţionali. Ca sediu EMEA, suntem un amestec de pregătiri şi naţionalităţi, cu o puternică legătură cu moştenirea noastră japoneză.
  • Suntem pragmatici. Stimulăm spiritul antreprenorial şi ne inspirăm angajaţii să-şi dezvolte propriile cariere.
  • Suntem respectuoşi. Îţi oferim oportunităţi de a evolua şi a creşte cu ajutorul programului nostru extins de instruire, al coaching-ului la locul de muncă şi al flexibilităţii de a schimba diferite roluri pentru a vă satisface propriile ambiţii.
  • Suntem lider de piaţă. Ca inovatorul nr. 1 în domeniul în care activăm, îţi oferim stabilitate şi o gamă vastă de oportunităţi în carieră.

Aplică pentru un post vacant şi contribuie cu talentul tău

Căutăm permanent noi colegi care să contribuie cu talentele lor. Explorează posturile vacante curent şi aplică online.

Eşti în căutarea unei oportunităţi de carieră?

Eşti tânăr absolvent cu ambiţii internaţionale?

Eşti student în căutarea unui stagiu de practică incitant?

Eşti angajatul ideal pentru Daikin, dar nu găsiţi un post vacant care să vă reflecte expertiza?

Depune-ţi CV-ul ca aplicaţie deschisă, pentru că noi recrutăm în permanenţă angajaţi inovatori!