Carieră la Daikin - O zi la Daikin este mai mult decât o simplă zi

O zi la Daikin este mai mult decât o simplă zi

Mai multă inovaţie, mai multă creştere, mai multă responsabilitate, mai multă diversitate, mai mult respect şi mai multă distracţie.
Noi cei de la Daikin credem că ar trebui să savurezi fiecare zi din plin.

Inspirăm inovaţia

Eşti la fel de hotărât ca şi noi să găseşti soluţii? Ca lider pe piaţa eficienţei energetice, considerăm că abordarea noastră progresivă cu privire la dezvoltarea produselor are drept rezultat o calitate şi o versatilitate fără egal a soluţiilor noastre integrate.

Dezvoltare personală

Credem că produsele şi serviciile de calitate sunt furnizate de persoane talentate. Acesta este motivul pentru care am ales să investim în dezvoltarea personalului şi să oferim oportunităţi de creştere pe parcursul întregii cariere.

Comunitatea Daikin

Este important să te simţi bine la muncă.
Convivialitatea şi lucrul în echipă potenţează legăturile strânse între colegi.
Alătură-te activităţilor distractive organizate de către Echipa de Divertisment Daikin şi te vei simţi imediat ca acasă.

Stagii de pregătire internaţionale

Eşti proaspăt absolvent cu ambiţii internaţionale? Stagiile de pregătire internaţionale ale Daikin Europa oferă participanţilor selectaţi oportunitatea de a câştiga experienţă internaţională alături de instruire specializată, pentru a le impulsiona startul în carieră la Daikin.

internationaltraineeship-careers.jpg

De vorbă cu talentele noastre

careers_veerle.jpg

Veerle

„La Servicii Tehnice, treaba noastră este să rezolvăm probleme şi să răspundem la întrebările tehnice ale clienţilor din străinătate. Departamentul nostru se ghidează după trei valori cheie: viteză, fiabilitate şi amabilitate. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că transpunem aceste valori în practică în fiecare zi. Pentru noi este important să fim un sistem de asistenţă fiabil pentru clienţii noştri.”

careers_bert.jpg

Bert

„Menţinerea unei comunicări deschise peste graniţe este esenţială pentru o companie multinaţională. Ca membru al Echipei de Marketing Digital EMEA a Daikin trebuie să călătoresc frecvent la birourile afiliate din străinătate pentru a partaja cu acestea materialele noastre de comunicare. Pe parcursul acestor vizite îmi revine mereu în minte cultura corporativă puternică a Daikin, pentru că lucrez cu oameni care nu numai că sunt cei mai buni din branşă, ci dispun şi de un spirit de echipă fantastic.”

careers_bas.jpg

Bas

„Daikin este o companie progresistă nu numai în tehnologie, ci şi în RU. Am început ca stagiar şi doi ani mai târziu am devenit angajat cu normă întreagă, ca supervizor în producţie. Oportunitatea de a-mi dezvolta experienţa într-un rol administrativ şi de a câştiga un loc în Echipa de Supervizare a Producţiei mi-a oferit diversitatea şi flexibilitatea pe care le căutăm în cariera mea.”

careers_jonas.jpg

Jonas

„Ca beneficiar al unui stagiu de pregătire internaţională la Daikin am avut premise excelente în găsirea celui mai bun rol pentru mine în cadrul companiei. Avantajul participării la un astfel de stagiu este oportunitatea de a lucra cu departamente diferite, inclusiv sediul nostru din Ostend, Belgia, dar şi birourile afiliate din străinătate. Ca inginer consultant în vânzări pentru pieţele europeană şi africană, îmi folosesc abilităţile şi experienţa dobândite în cadrul stagiului de instruire pentru a accepta provocări noi şi incitante în fiecare zi.”

careers_lynn.jpg

Lynn

„Am început în 2011 la Centrul de Aprovizionare, însă în scurt timp am devenit mai interesată de latura tehnică şi de proiect a afacerii. Pentru că Daikin încurajează rotaţiile interne, am luat decizia de a trece la departamentul IT. S-a dovedit a fi o mişcare excelentă, pentru că mi-a permis să mă concentrez pe creşterea personală şi să îmi dezvolt cariera în cadrul companiei.”

Adăugă-ţi talentul

Căutăm personalităţi unice care să contribuie cu talentele lor la creşterea şi la poziţia noastră de lider.

Talentul tău

  • Hotărât să găseşti soluţii
  • Cauţi oportunităţi de promovare a creşterii personale
  • Respect pentru propria persoană şi pentru ceilalţi
  • Dorinţa de a promova dezvoltarea durabilă
icons-careers.jpg

Punctele noastre forte

  • Suntem internaţionali. Ca sediu EMEA, suntem un amestec de pregătiri şi naţionalităţi, cu o puternică legătură cu moştenirea noastră japoneză.
  • Suntem pragmatici. Stimulăm spiritul antreprenorial şi ne inspirăm angajaţii să-şi dezvolte propriile cariere.
  • Suntem respectuoşi. Îţi oferim oportunităţi de a evolua şi a creşte cu ajutorul programului nostru extins de instruire, al coaching-ului la locul de muncă şi al flexibilităţii de a schimba diferite roluri pentru a vă satisface propriile ambiţii.
  • Suntem lider de piaţă. Ca inovatorul nr. 1 în domeniul în care activăm, îţi oferim stabilitate şi o gamă vastă de oportunităţi în carieră.

Aplică pentru un post vacant şi contribuie cu talentul tău

Căutăm permanent noi colegi care să contribuie cu talentele lor. Explorează posturile vacante curent şi aplică online.

Eşti în căutarea unei oportunităţi de carieră?

Eşti tânăr absolvent cu ambiţii internaţionale?

Eşti student în căutarea unui stagiu de practică incitant?

Eşti angajatul ideal pentru Daikin, dar nu găsiţi un post vacant care să vă reflecte expertiza?

Depune-ţi CV-ul ca aplicaţie deschisă, pentru că noi recrutăm în permanenţă angajaţi inovatori!