Heather-banner-ap.jpg

Purificatoarele de aer elimină peste 99,98% din coronavirus

Datorită tehnologiei* Flash Streamer, patentată Daikin

Tehnologia Flash Streamer și filtru HEPA de înaltă performanță

Filtrul are o durată de viață de până la 10 ani

Elimină polenul, virușii dăunători, bacteriile și alergenii


Purificator de aer MC55W

Purificatorul de aer MC55W

  • Design nou, elegant și compact
  • Aer pur datorită descărcării ionilor de plasmă și tehnologiei Flash Streamer
  • Filtru HEPA de înaltă performanță pentru a capta particulele fine de praf
  • Aspirare puternică și funcționare silențioasă, cu o acoperire de până la 41 m²
  • Dimensiuni reduse: 27cm lățime x 27cm adâncime x 50cm înălțime
Purificator de aer MCK55W

Purificator de aer cu umidificare MCK55W

  • Umidificare și purificare într-un singur produs
  • Aer pur datorită descărcării ionilor de plasmă și tehnologiei Flash Streamer
  • Filtru HEPA de înaltă performanță pentru a capta particulele fine de praf
  • Aspirare puternică și funcționare silențioasă, cu o acoperire de până la 41 m²
  • Dimensiuni reduse: 27cm lățime x 27cm adâncime x 70cm înălțime

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Purificatoarele noastre de aer mențin aerul curat fără a fi nevoie să înlocuiești filtrele timp de până la 10 ani. Prin utilizarea inovatoare a filtrelor electrostatice HEPA, unitățile captează din aer orice virus, bacterie sau alergen dăunător și le elimină folosind tehnologia Flash Streamer, patentată Daikin, de descărcare a plasmei.

Acest lucru are ca rezultat o purificare maximă a aerului pentru casa ta și economii pe termen lung.

 

Două purificatoare de aer Daikin

Studiile Institutului Pasteur de Lille arată că purificatoarele de aer Daikin sunt eficiente împotriva coronavirusului.

Conform testelor desfășurate în laboratoarele Institutului Pasteur de Lille, purificatoarele de aer Daikin elimină peste 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 min*. Acest virus face parte din aceeași familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19.

De asemenea, unitățile au fost evaluate ca având o eficiență de 99,93% împotriva virusului H1N1 în 2,5 min*. H1N1 este virusul care determină gripa comună.

Acest lucru înseamnă că purificatoarele de aer Daikin reprezintă o măsură suplimentară în lupta împotriva bolilor respiratorii. Purificatoarele plug-and-play compacte, ale căror eficiență este atinsă utilizând o combinație de filtre HEPA electrostatice cu performanță ridicată, care captează virusurile, urmată de o expunere intensă la tehnologia brevetată de Daikin, Flash Streamer. Aceasta elimină virusul, contribuind în mod substanțial la reducerea riscului de transmitere a virusului care afectează sistemul respirator.

* Dispozitivul Daikin MCK55WVM (cu numele comercial MCK55W), testat de Institutul Pasteur de Lille, elimină 99,996 % din coronavirusul uman HCoV-229E într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 0,47 m3, fără reîmprospătarea aerului). Coronavirusul uman HCoV-229E este diferit de virusul care cauzează COVID-19, SARS-CoV-2, dar aparține aceleiași familii de coronavirusuri.
Dispozitivul Daikin MC55WVM (cu numele comercial MC55W/VB), testat de Institutul Pasteur de Lille, elimină 99,98 % din coronavirusului uman HCoV-229E într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 1,4 m3, fără reîmprospătarea aerului). Coronavirusul uman HCoV-229E este diferit de virusul care cauzează COVID-19, SARS-CoV-2, dar aparține aceleiași familii de coronavirusuri.
* Dispozitivul Daikin MCK55WVM (cu numele comercial MCK55W), testat de Institutul Pasteur de Lille, elimină 99,996 % din virusul de gripă A subtip N1H1 într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo, în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 0,47 m3, fără reîmprospătarea aerului).
Dispozitivul Daikin MC55WVM (cu numele comercial MC55W/VB), testat de Institutul Pasteur de Lille, elimină 99,93 % din virusul Influenza A, subtipul H1N1, într-un interval de funcționare de 2,5 min*, la viteză turbo în condiții de laborator (cameră etanșă cu un volum interior de 0,47 m3, fără reîmprospătarea aerului)