Cuptor cu micro_12_FLIP.jpg

Campania BUY BACK

E timpul să renunți la vechiul aparat de aer condiționat. Alege performanța și grija față de mediu!

Daikin BB_Site_3.png

Să iei legătura cu partenerii Daikin Home Comfort Expert, care îți stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru a găsi o soluție personalizată nevoilor tale. În funcție de modelul ales, beneficiezi de un discount de până la 400 lei la achiziționarea noului tău aparat de aer condiționat.

Promoția se aplică doar echipamentelor din gama BLUEVOLUTION, cele mai performante unități Daikin, care folosesc exclusiv agentul frigorific R-32, recunoscut pentru potențialul de încălzire globală de trei ori mai mic față de alți refrigeranți tradiționali. 

Daikin BB_Site_2.png
  • Beneficiezi de un preț preferențial la achizițonare și primești confortul de ultimă generație în casa ta. În plus, unitățile din gama BLUEVOLUTION funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață.
  • Scapi responsabil de deșeurile electrice. Partenerii Home Comfort Expert în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec se ocupă de debarasarea și recilarea corectă a vechiului aparat, indiferent de brandul acestuia.
  • Te bucuri de o experiență unică de cumpărare și de servicii premium, oferite de partenerii înscriși în programul Home Comfort Expert. Aceștia asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări din partea experților, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere.

Află mai multe despre programul  Home Comfort Expert

Înscrie-te în campania Buy Back Daikin și beneficiezi de un nou aparat de aer condiționat, performant și inteligent, la un preț preferențial, în timp ce contribui la protejarea mediului înconjurător!

Hai să facem schimb! Renunță la vechiul aparat de aer condiționat și alege perfromanța unităților din gama BLUEVOLUTION, iar noi îți oferim un discount de până la 400 lei. 

Campania se desfasoara in perioada 25 aprilie - 30 iunie 2018

Nu există restricții în privința aerului condiționat pe care vrei să îl înlocuiești. Acesta poate fi orice brand, funcțional sau nefuncţional. 

Când e nevoie să înlocuiești aparatul de aer condiționat?

Atunci când nu mai funcționează la capacitate maximă și devine ineficient energetic. Acest lucru se traduce prin costuri ridicate la facturile de energie și un impact major asupra mediului. Înlocuirea vechiului aparat cu un produs nou, eficient energetic, are ca efect reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Astfel, protejezi natura în timp ce te bucuri de atmosfera perfectă de acasă.

În plus, un aparat de aer condiționat vechi îți poate provoca probleme de sănătate din cauza bacteriilor și virusurilor acumulate de-a lungul timpului. Cu noul tău sistem Daikin vei avea un mediu curat, sănătos și confortabil în casa ta! 

Daikin BB_Site_1.jpg

De ce trebuie reciclate aparatele de aer condiționat?

Daikin BB_Site_4.jpg

Deșeurile electrice reprezintă 5-6% din totalul deșeurilor unei comunități. Colectarea și reciclarea responsabilă contribuie la protecția mediului înconjurător, la minimizarea riscului pe care îl prezintă potențialul lor toxic, precum și la protejarea resurselor naturale ale pământului.

Aparatele de aer condiționat, datorită conținutului de agent frigorific, nu pot fi aruncate la coșul de gunoi, ci trebuie colectate selectiv și reciclate pentru eliminarea și neutralizarea substanțelor periculoase, fără a afecta mediul. În urma reciclării aparatelor de aer condiționat, nu doar substanțele dăunătoare naturii, cum ar fi agentul frigorific, sunt tratate și reciclate, respectând normele de protecție a mediului, ci și alte componente cum ar fi metalul, plasticul sau fracții de cupru.

Din 1000 kg de deșeuri de aparate de aer condiționat, aproximativ 42% din conținut reprezintă metale, 12% sunt fracții bogate în cupru și 11% sunt componente de plastic. Acestea trec prin procese de tratare și reciclare, din care rezultă materii prime secundare pentru industrie, cum ar fi cupru, fier sau plastic.

 

Logo RoRec.png

                                                  Proiect realizat cu sprijinul RoRec

Te-ai convins că merită să înlocuiești vechiul aparat de aer condiționat?