Skip to main content

Cine suntem?

Daikin Europa Centrală. Ne pasă de un climat unic. În 16 țări din Europa Centrală și de Est.

Management Daikin Central Europe
Carl Lievens, Managing Director, and Markus Haas, Authorized Officer Daikin Central Europe

Bine aivenit. Suntem Daikin Europa Centrală - fondată în 1999, cu sediul central în Viena, Austria. În calitate de subsidiară a Daikin Europe N.V. oferim produse, soluții și servicii de vârf pentru aer condiționat, calitatea aerului interior și ventilație, pentru încălzire și răcire eficiente energetic, congelare și refrigerare precum și prepararea apei calde menajere. Cu o cifră de afaceri regională de 289 milioane. Euro în anul fiscal 2020 * suntem un important furnizor de soluții HVAC-R **.

Echipa noastră de peste 450 de specialiști este responsabilă de pre-vânzare, vânzări și service în 16 țări din Europa Centrală și de Est. De la case private la blocuri de apartamente, de la magazine la hoteluri, de la clădiri de birouri la retail, de la proiecte de infrastructură la facilități mari de producție - oferim soluții personalizate pentru nevoile clienților noștri. Motto-ul nostru: Să co-creăm un climat unic.

 

Privind spre viitor


Carl Lievens, Director General 
Markus Haas, Director Comercial

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

 

*Anul fiscal 2020 (aprilie 2020 - martie 2021)                                                                                     
**Soluții HVAC-R pentru încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare

 

Cauţi soluţia perfectă?

Daikin oferă soluţii premium pentru încălzire şi răcire

Alegeți din cea mai mare selecție de soluții premium de încălzire și răcire concepute pentru a se potrivi tuturor mediilor, dimensiunilor camerei sau clădirii și preferințelor personale. Fiind un brand lider la nivel mondial, produsele și soluțiile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Astăzi, 85% dintre unitățile Daikin vândute în Europa sunt fabricate și proiectate în Europa.

Beneficiază de servicii complete

Bazează-te pe serviciile complete de asistenţă oferite de Daikin

De la punere în funcțiune până la întreținere, prin monitorizare de la distanță, optimizări regulate, îmbunătăţiri și avantajele oferite prin „Stand by me” - te poţi baza pe asistență completă de service pentru ca echipamentul tău Daikin să funcționeze la înaltă performanță pe toată durata de viață a acestuia. Daca vrei sa inchiriezi un chiller sau o aplicatie temporara de racire, te afli de asemenea în locul potrivit.

Let's co-create

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Our vision is to become the No. 1 desired partner in co-creating a unique climate. We are looking forward to meeting you, partners, researchers, stakeholders, investors, interest groups and end-consumers in Your Daikin World, in our Flagship Stores in Vienna and Budapest or in one of our 150 partner-showrooms and Pop-up Stores.

Ready to join our team?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

We are awarded “Great Place to Work – Best Employer 2020” for the 8th time since 2013. As our business is rapidly growing, we are a stable employer that is always looking for professionals and new talents to whom we offer exiting careers and practical trainings in our international network e. g. with our Sales & Service Academy or in one of our 9 training centers. Consequently, our customers benefit from best consultancy and service based on the latest technological trends. How cool is that.

Află mai multe

 • Rețeaua noastră în Europa Centrală și de Est

  Daikin Central Europe oferă produse, soluții și servicii în 16 țări din Europa Centrală și de Est.
 • Inovaţie

  Descoperă cum îţi îmbunătăţim calitatea vieţii cu ajutorul tehnologiei de vârf. Pentru un climat unic.
 • Grupul Daikin

  Daikin este un brand global care răspunde nevoilor piețelor sale locale.
 • Viziunea asupra mediului

  Mediile de aer sigure și sănătoase sunt misiunea noastră. Responsabilitatea noastră este să ne străduim să atingem neutralitatea carbonului până în 2050.
 • Responsabilitate socială corporativă

  Ne străduim să devenim un lider în toate aspectele afacerii noastre.

Ultimele noastre noutăţi

Citeşte noutăţile noastre

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?