No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Aplicaţie Daikin 3D

Aplicaţie Daikin 3D

Daikin 3D este o aplicaţie dedicată clienţilor şi instalatorilor cu experienţă, ce le permite să aleagă aparatul de aer condiţionat şi să îl vizualizeze în locuinţă, ÎNAINTE de a-l cumpăra!
Tipăriţi marcajul pe o foaie A4 sau A3. Puneţi foaia pe perete, acolo unde doriţi să instalaţi unitatea, încadraţi foaia cu tableta, iar aparatul de aer condiţionat va apărea în format 3D, la dimensiunile sale originale. 

Porniţi-l, apropiaţi-vă de el, priviţi-l din fiecare unghi şi faceţi-i o fotografie; astfel, veţi putea compara toate posibilităţile oferite de Daikin.

Aplicaţie cod eroare Daikin

Aplicaţie cod eroare Daikin pentru iPhone

Coduri Daikin: o aplicaţie dezvoltată de Daikin pentru a afla rapid semnificaţia codurilor de eroare pentru fiecare familie de produse.
Dacă selectaţi o familie de produse Daikin, aplicaţia vă permite să aflaţi semnificaţia unui cod de eroare şi cauza sa posibilă. 
Această aplicaţie vă furnizează şi o valoare de rezistenţă în funcţie de temperatura sondei.

Grafic psihometric Daikin

Grafic psihometric Daikin

Daikin oferă Grafic psihometric în mod gratuit şi pentru distribuţie globală.  
Acest instrument se adresează tuturor specialiştilor şi studenţilor implicaţi în domeniul aerului condiţionat, pentru a cunoaşte proprietăţile aerului pe care îl procesăm.  

 • Citiţi informaţii despre Graficul psihometric Daikin

Instrument de calcul sarcină DENV

Instrument de calcul sarcină DENV

 • Prezintă calculele pentru pierderea de căldură şi sarcina de răcire a clădirii dvs. 
 • Software-ul calculează sarcina termică cu posibilitatea de desenare a clădirii, alegerea fişierului de climat, indicarea orientării clădirii şi alegerea materialelor de construcţie. 
Solicitaţi programul

Simulator sezonier de soluţii

Simulator sezonier de soluţii - Pentru o soluţie totală

 • Simulaţi eficienţa sezonieră, consumul şi costul anual cu energia, precum şi emisia de CO2 pentru o combinaţie de sisteme, în cazul unei locaţii specifice şi pentru un tip de clădire definit de utilizator.
 • Furnizează o soluţie totală pentru modelele de pompă de căldură VRV Classic, VRV IV, VRV IV cu răcire cu apă, Daikin Altherma, Daikin Altherma Flex, sisteme generice (boiler pe gaz, boiler pe motorină, arzător cu pelete sau încălzitor electric). 
Instrumentul este disponibil ca aplicaţie Windows şi iPad: 
 • Aplicaţie Windows:
  Clic aici pentru a descărca şi instala aplicaţia
  Clic aici pentru a consulta notele de la lansare

  Trebuie să instalaţi aplicaţia pe computerul dvs., însă nu aveţi nevoie de drepturi de administrator pentru aceasta. Cerinţele preliminare sunt...
      - Windows installer 4.5 sau mai recent
      - Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (x86 şi x64) sau mai recent, de regulă acesta este parte a configuraţiei Windows implicite.
  Aplicaţia va verifica automat dacă este disponibilă o versiune mai nouă. În acest caz vi se va solicita confirmarea pentru actualizare 


 • Aplicaţie iPad:
  Clic aici pentru a descărca aplicaţia de pe iTunes Store