No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Aplicaţie Daikin 3D

Aplicaţie Daikin 3D

Daikin 3D este o aplicaţie dedicată clienţilor şi instalatorilor cu experienţă, ce le permite să aleagă aparatul de aer condiţionat şi să îl vizualizeze în locuinţă, ÎNAINTE de a-l cumpăra!
Tipăriţi marcajul pe o foaie A4 sau A3. Puneţi foaia pe perete, acolo unde doriţi să instalaţi unitatea, încadraţi foaia cu tableta, iar aparatul de aer condiţionat va apărea în format 3D, la dimensiunile sale originale. 

Porniţi-l, apropiaţi-vă de el, priviţi-l din fiecare unghi şi faceţi-i o fotografie; astfel, veţi putea compara toate posibilităţile oferite de Daikin.

Daikin E-data

Aplicaţia Daikin E-data pentru iPad

Aplicaţia Daikin E-data conţine o prezentare generală în limba dvs. a tuturor produselor Daikin Europe N.V. disponibile în ţara dvs. Puteţi derula cu uşurinţă produsele pentru a găsi datele de proiectare de care aveţi nevoie.
Aplicaţia Daikin E-data prezintă imagini, caracteristici, avantaje şi date tehnice ale tuturor produselor Daikin Europe N.V. Dacă nu este suficient, puteţi găsi cu uşurinţă mai multe informaţii pe reţeaua extranet a Daikin Europe N.V. folosind legăturile incluse în fila de literatură. Dacă nu aveţi acces la extranet, navigaţi la http://www.daikin.eu pentru a solicita accesul.
Pentru a derula produsele puteţi utiliza funcţia de atingere, caseta de căutare sau aplicaţia de filtrare. 
Nu aveţi nevoie de toate produsele? Nicio problemă! Puteţi stoca produsele dvs. favorite în zona „Favoritele mele” a aplicaţiei, uşurându-vă sarcina de a găsi informaţii despre produsele cele mai importante pentru dvs.

Aplicaţie cod eroare Daikin

Aplicaţie cod eroare Daikin pentru iPhone

Coduri Daikin: o aplicaţie dezvoltată de Daikin pentru a afla rapid semnificaţia codurilor de eroare pentru fiecare familie de produse.
Dacă selectaţi o familie de produse Daikin, aplicaţia vă permite să aflaţi semnificaţia unui cod de eroare şi cauza sa posibilă. 
Această aplicaţie vă furnizează şi o valoare de rezistenţă în funcţie de temperatura sondei.

Graficul psihometric Daikin

Graficul psihometric Daikin

Graficul psihometric Daikin este atât un instrument de selecţie a echipamentelor pentru sisteme noi, cât şi unul de găsire a defecţiunilor pentru sisteme existente. - Definiţii şi explicaţii ale caracteristicilor de operare ale serpentinelor de răcire. 

 • Determinarea condiţiilor de intrare şi părăsire a serpentinei, precum şi cantitatea de aer necesară pentru îndeplinirea condiţiilor specifice camerei. 
 • Verificarea cifrelor de performanţă ale serpentinei în raport cu sarcinile calculate. 
 • Calcularea capacităţilor de reîncălzire necesare pentru aplicaţiile cu factor scăzut de căldură sensibilă. 
 • Calcularea cerinţelor de încălzire şi umidificare ale sistemelor de aer condiţionat. 
 • Determinaţi cerinţele de pre- şi reîncălzire ale sistemelor de răcire cu evaporare completă, cu aer din exterior

Graficul psihometric Daikin (856 KB - )

Instrument de calcul sarcină DENV

Instrument de calcul sarcină DENV

 • Prezintă calculele pentru pierderea de căldură şi sarcina de răcire a clădirii dvs. 
 • Software-ul calculează sarcina termică cu posibilitatea de desenare a clădirii, alegerea fişierului de climat, indicarea orientării clădirii şi alegerea materialelor de construcţie. 
Solicitaţi programul

Simulator sezonier de soluţii

Simulator sezonier de soluţii - Pentru o soluţie totală

 • Simulaţi eficienţa sezonieră, consumul şi costul anual cu energia, precum şi emisia de CO2 pentru o combinaţie de sisteme, în cazul unei locaţii specifice şi pentru un tip de clădire definit de utilizator.
 • Furnizează o soluţie totală pentru modelele de pompă de căldură VRV Classic, VRV IV, VRV IV cu răcire cu apă, Daikin Altherma, Daikin Altherma Flex, sisteme generice (boiler pe gaz, boiler pe motorină, arzător cu pelete sau încălzitor electric). 
Instrumentul este disponibil ca aplicaţie Windows şi iPad: 
 • Aplicaţie Windows:
  Clic aici pentru a descărca şi instala aplicaţia
  Clic aici pentru a consulta notele de la lansare

  Trebuie să instalaţi aplicaţia pe computerul dvs., însă nu aveţi nevoie de drepturi de administrator pentru aceasta. Cerinţele preliminare sunt...
      - Windows installer 4.5 sau mai recent
      - Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (x86 şi x64) sau mai recent, de regulă acesta este parte a configuraţiei Windows implicite.
  Aplicaţia va verifica automat dacă este disponibilă o versiune mai nouă. În acest caz vi se va solicita confirmarea pentru actualizare 


 • Aplicaţie iPad:
  Clic aici pentru a descărca aplicaţia de pe iTunes Store