No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

ASTRA

ASTRA Centrale de tratare a aerului

  • ASTRA este un instrument complet de selecţie care poate configura orice tip de unitate de tratare a aerului, respectând cu precizie cele mai stricte cerinţe de proiectare. 
  • Acesta oferă clientului un serviciu rapid şi cuprinzător pentru efectuarea deciziei tehnice şi valorificarea economică a fiecărei AHU.
    Rezultatul este o ofertă economică cuprinzătoare care include toate desenele şi datele tehnice, schema psihometrică împreună cu tratamentul relativ al aerului şi curbele de performanţă ale ventilatoarelor.
Solicitaţi programul

Selecţie agregat de racire (Chiller)

Selecţie agregat de racire (Chiller)

  • Software-ul de selecţie a răcitorului vă permite să selectaţi unităţile potrivite în funcţie de tipul aplicaţiei, nivelul de eficienţă, ventilatoare, tipul de compresor, modul de operare, capacitatea necesară şi alţi factori.
  • Utilizatorul poate selecta mai multe soluţii, generând rapoarte şi fişe de date detaliate.
Solicitaţi programul

Selecţie ventiloconvectoare

Selecţie ventiloconvectoare

  • Un software elementar de selecţie, destinat unităţilor de interior cu serpentină cu ventilator. Logica de selecţie se bazează pe condiţiile modului de răcire şi/sau încălzire introduse de utilizator.
  • Utilizatorul poate arăta condiţiile modului de răcire şi/sau încălzire, listând unităţile disponibile cu serpentină cu ventilator. Poate fi tipărit un raport detaliat care să includă specificaţiile tehnice şi schema electrică.
Solicitaţi programul