No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Porta Fira

Hotelul Santos Porta Fira este considerat ca fiind cel mai grozav zgârie-nori din lume, primind prestigiosul premiu de arhitectură „EMPORIS AWARD 2010”. Este amplasat într-una din zonele cu cea mai mare expansiune din Barcelona, în L’Hospitalet, faţă în faţă cu Fira Gran Vía, într-o zonă de neegalat pentru accesul către centrul oraşului Barcelona şi aeroportul El Prat.

Media

Mărturii

Acest proiect consolidează, din nou, poziţia de lider a Daikin în domeniul aerului condiţionat al structurilor de scară mare, putând furniza soluţii care se evidenţiază nu numai prin precizia şi fiabilitatea lor, ci şi prin eficienţa lor energetică.

De ce Daikin

Clientul este un susţinător puternic al Daikin, care lucrează din 1996 în instalarea de echipamente Daikin.

Informaţii generale

Client

Hotel Santos Porta Fira
http://hotelbarcelonaportafira.com

Aplicaţii

  • Hoteluri

Nevoia

  • Aer condiționat
  • Sisteme de control
  • Încălzire

Soluţia

Produsele Daikin au fost alese pentru a satisface standardele ridicate de confort ale acestui hotel unic, cu 24 de etaje şi 113 metri înălţime, necesitând instalarea a 74 de unităţi exterioare şi a 664 de unităţi interioare cu agent frigorific cu expansiune directă R-410A şi a 2 agregate de răcire cu compresor cu un singur şurub şi condensator răcit cu aer şi agent frigorific R-134a.

Adresa

Sistemul

Numele produsului: VRV

Tipul

  • Aplicate
  • Încălzire
  • VRV

Prezentarea unităţilor

74 unităţi exterioare (60 unităţi exterioare VRV cu recuperarea căldurii), controlate prin Intelligent Manager; 664 de unităţi interioare; 2 agregate de răcire de apă cu condensator răcit cu aer (EWAD 600 BJYNN/Q)

Construction information

Tipul

Nouă

Anul

ianuarie 2010

Valoarea adăugată

În clădire, s-a instalat un sistem de control MS, o marcă Daikin, modelul I-512 Manager. De la acest sistem se poate controla accesul la sistemul de aer condiţionat, precum şi urmărirea întreţinerii preventive şi prevăzute şi monitorizarea non-stop a tuturor componentelor Daikin (ACNSS); sistemul de supraveghere şi monitorizare garantează funcţionarea neîntreruptă şi optimizată a locaţiei, ceea ce influenţează fiabilitatea, consumul şi optimizarea instalaţiei.

Informaţii despre partener

Instalator

Climava
Precizări legale