No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Descoperiţi o nouă lume a designului interior...

Pentru eleganţă şi eficienţă în domeniul climatizării, designul joacă rolul principal. Tehnologia inteligentă încorporată în exteriorul elegant şi curbiliniu reprezintă emblema ultimei generaţii de sisteme de aer condiţionat pentru căminul dumneavoastră. Eleganţa şi confortul de excepţie sunt garantate. Aşadar, pregătiţi-vă să vă îndrăgostiţi...

40 de ani de succes în Europa

Ostend, Octombrie 2013_În urmă cu exact 40 de ani Daikin Industries Ltd. și-a deschis sediul principal din Europa la Ostend. De la 1 octombrie 1973 Daikin - firma japoneză specializată pe sisteme de climatizare deservește piețele Europa, Africa și Orientul Mijlociu din Ostend Belgia. Daikin Europe NV a crescut și a devenit un important centru de cercetare, dezvoltare și producție. Acest lucru a condus la dezvoltarea unor produse inovatoare cu care societatea răspunde noilor cerințe ale pieței.

Daikin a lansat noul intelligent Touch Manager

Brunn am Gebirge, Mai 2013_Noul intelligent Touch Manager al Daikin oferă un pachet complet de control al climatizării eficiente energetic. Noul intelligent Touch Manager (iTM) al Daikin este un mic sistem de management al clădirilor ce reprezintă un mare pas înainte în gestionarea inteligentă a energiei, al eficienței energetice și controlului climatizării.