Daikin

EFICIENŢĂ SUPERIOARĂ

klaverCaseta cu jet circular de la Daikin a fost concepută să ofere eficienţă superioară graţie integrării eficienţei sezoniere, a panoului cu autocurăţare şi a senzorului de prezenţă. Prin urmare, această unitate vă garantează cele mai reduse costuri de funcţionare şi cel mai redus impact asupra mediului.

EFICIENŢĂ SEZONIERĂ

Beneficiaţi astăzi de eficienţa şi performanţa de mediu a viitorului. Caseta cu jet circular de la Daikin a fost evaluată pentru eficienţa sezonieră în conformitate cu noua schemă europeană privind măsurarea exactă şi reală a eficienţei aparatelor de aer condiţionat şi a sistemelor de încălzire.
SEER (rata eficienţei energetice sezoniere) măsoară eficienţa într-un domeniu de temperaturi exterioare, în situaţii de sarcină parţială, şi ia în considerare modurile auxiliare consumatoare de energie, precum modul aşteptare. Aceste noi rate ale eficienţei sezoniere premiază acele modele care îmbunătăţesc performanţa energetică în situaţii reale. Caseta cu jet circular de la Daikin a fost deja optimizată şi evaluată pentru eficienţă sezonieră, cu mult timp înainte de implementarea acestui nou standard în 2013.

PANOU CU AUTOCURĂŢARE

autocleanCaseta cu jet circular poate fi echipată cu un filtru special care se autocurăţă o dată pe zi, garantând eficienţa constantă şi optimă. Praful colectat în timpul curăţării zilnice este depozitat într-o cutie de praf, care poate stoca o cantitate de praf egala cu cea acumula timp de până la 12 luni, fiind prevăzută cu o led de control care indică momentul în care cutia de praf trebuie curăţată. Aspirarea obişnuită, anuală sau semestrială, efectuată de personalul intern de întreţinere anual sau semestrial este suficientă: nu sunt necesare scări, atingerea casetei sau contactul cu praful. Astfel, sunt posibile creşteri de până la 50% ale eficienţei în comparaţie cu panourile standard.

SENZOR DE PREZENŢĂ

pressensor2Un senzor de prezenţă opţional economiseşte cu până la 27% din consumul de energie şi permite răspunsul dinamic al sistemului în funcţie de gradul de ocupare a camerei. Dacă camera este goală, sistemul de climatizare se poate opri automat. Atunci când există persoane în cameră, jetul de aer este direcţionat la distanţă de ocupanţi, pentru un confort fără curenți de aer.