Daikin

Avantajele
casetei cu jet circular

REFULARE A AERULUI PE 360°

pic02Funcţionarea la 360° garantează distribuţia uniformă a temperaturilor şi a jetului de aer în interiorul biroului, restaurantului sau magazinului, fără zone neacoperite.

PANOU CU AUTOCURĂŢARE

autoclean2Caseta cu jet circular de la Daikin poate fi echipată cu un filtru special care se autocurăţă o dată pe zi, garantând performanţa constantă şi optimă. Rezultatul? O eficienţă cu până la 50% mai mare decât cea a panourilor standard.

SENZOR DE PREZENŢĂ

pressensorCaseta cu jet circular de la Daikin furnizează confort şi eficienţă optime. Un senzor de prezenţă opţional economiseşte cu până la 27% din consumul de energie şi permite răspunsul dinamic al sistemului în funcţie de gradul de ocupare a camerei.

SENZOR DE PARDOSEALĂ

floorsensorPentru optimizarea confortului, caseta cu jet circular este echipată cu un senzor de pardoseală opţional. Senzorul de pardoseală garantează distribuţia uniformă a temperaturii între plafon şi pardoseală. Curentul de aer şi senzația de rece la picioare devin amintiri.

FLEXIBILITATE ÎN INSTALARE

3602Kitul de închidere, opţional, permite obţinerea unor modele ale jetului de aer în 2, 3 şi 4 direcţii, permițând instalarea în colţuri, lângă pereţi sau în camere lungi sau cu forme neregulate.

INTEGRARE PERFECTĂ ÎN PLAFON

ceiling2Caseta cu jet circular a fost concepută pentru a fi uşor de instalat în plafoanele suspendate. Panoul frontal decorativ al casetei este disponibil în 2 variante de culori: alb cu fante albe şi alb cu fante gri.

NOUA TELECOMANDĂ

Telecomanda cu fir îmbunătăţită, BRC1E52A/B, vă permite accesul la funcţionalitatea deplină a casetei cu jet circular, incluzând 3 programatoare săptămânale şi o funcţie de monitorizare a consumului de energie.controller2