Daikin

Daikin EWAD-CZ
clasa de top pentru eficienţa energetică

DAIKIN EWAD-CZ: CLASA DE TOP PENTRU EFICIENŢA ENERGETICĂ

Răcirea pentru confort şi răcirea de proces de mare capacitate nu trebuie să conducă la facturi uriaşe la energie. Gama de produse Daikin EWAD-CZ sunt controlate cu inverter la sarcină parţială atingând cea mai înaltă Rată Europeană de Eficienţă Energetică Sezonieră din clasa lor (ESEER de până la 5,8). Tehnologia inverter adaptează în permanenţă viteza compresorului la cerinţele de răcire. Astfel puterea absorbită scade considerabil, prin urmare reducând-se şi emisiile de CO2 .

AVANTAJELE TEHNOLOGIEI DE RĂCIRE INVERTER

Agregatul de răcire Daikin EWAD-CZ controlat cu inverter consumă doar energia necesară condiţiei actuale de utilizare, rezultând astfel un consum scăzut de energie electrică şi costuri de operare reduse. Tehnologia inverter face posibile următoarele: răspuns mai rapid al sistemului la variaţiile condiţiilor de utilizare, necesar mai mic de energiei electrică la pornire, mai puţine porniri ale compresorului pentru o fiabilitate mai mare şi funcţionare silenţioasă la utilizare parţială.

CE ESTE ESEER?

Rata Europeană de Eficienţă Energetică Sezonieră (ESEER) calculează eficienţa energetică a unui produs pe parcursul unui an. ESEER este utilizat pentru a calcula eficienţa energetică a unui agregat de răcire, luând în considerare condiţiile de utilizare variate ale echipamentului pe durata unui an întreg.

GAMA VARIATĂ DE PRODUSE DAIKIN EWAD-CZ

Aparatele de răcire de înaltă eficiență cu inverter Daikin EWAD-CZ sunt disponibile în 13 dimensiuni diferite de la 640kW până la 1800 kW: cea mai mare capacitate de răcire accesibilă în acest segment al pieţei. Funcţionând la temperaturi ambientale de la -18 °C până la +50 °C, Daikin EWAD-CZ oferă opţiunea de recuperare a căldurii, iar prin combinarea mai multor unităţi pot fi satisfăcute chiar şi cele mai mari cerinţe.

DAIKIN EWAD-CZ - COMANDĂ ŞI CONTROL AVANSATE

Supravegherea parametrilor este asigurată de controlerul MicroTech III, aparat de comandă ușor de utilizat. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestuia este interfaţa sa uşor de folosit, cu protocoale de comunicaţii LonWorks, BACnet, Ethernet TCP/IP şi Modbus. Logica de control a fost concepută astfel încât să asigure eficienţă maximă, să permită utilizarea în condiţii de funcţionare neobişnuite şi să furnizeze un istoric al funcţionării unităţii.

Daikin EWAD-CZ: LISTĂ EXTINSĂ DE OPŢIUNI

Daikin EWAD-CZ oferă o listă extinsă de opţiuni, precum recuperarea parţială sau totală a căldurii pentru a produce apă caldă de până la 55 °C; opţiunea de repornire rapidă în cazul aparatelor la care nu este permisă pierderea răcirii în urma unei pene de curent şi reglabilitatea vitezei ventilatorului în scopul creşterii ratei ESEER.