Daikin

Unităţi de perete pentru sisteme de aer condiţionat
Seria CTXS/FTXS-K

Maximum de design şi confort pentru întreaga casă

Seria CTXS/FTXS-K a fost concepută cu gândul la simplicitate şi funcţionalitate. Graţie curbelor şi liniilor line, unitatea se integrează frumos în dormitoarele şi zonele de zi actuale. Conturul suplu şi minimalist a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Designul modern al seriei CTXS/FTXS-K adaugă o notă de stil discret la orice cameră din locuinţă.

Design integrat

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Excelenţa se află în detalii. Din acest motiv, designul suplu şi funcţional al unităţii de perete este completat cu un finisaj de calitate ridicată. Culoarea alb cristal mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea seriei CTXS/FTXS-K printre elementele de decorațiuni interioare.

Telecomanda

Doriţi să faceţi camera confortabilă doar cu o atingere de buton? Nicio problemă, seria CTXS/FTXS-K vine cu o telecomandă prietenoasă. Dezvoltată cu aceeaşi grijă şi atenţie ca şi unitatea interioară suplă şi fină, telecomanda are un design modern şi minimalist. Fiind ambele disponibile cu finisaj alb cristal mat de calitate ridicată, telecomanda şi unitatea interioară se asortează perfect.

Linişte de vis

Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Daikin a depus eforturi deosebite pentru a vă asigura un somn confortabil şi fără întreruperi. Rezultatul este o unitate interioară care funcţionează aproape neobservată. Zgomotul produs de-abia ajunge la 19 dB, cât o şoaptă. Somn uşor!

Performanţă superioară

Graţie demersului continuu al Daikin de căutare a unei eficienţe tot mai ridicate, seria CTXS/FTXS-K atinge o performanţă superioară. Unitatea controlată prin inverter reglează puterea utilizată pentru a o corela cu cerinţele reale. Acest lucru permite obţinerea unor economii substanţiale de energie, deoarece temperatura din cameră este păstrată la un nivel constant. Prin urmare, seria CTXS/FTXS-K furnizează o performanţă superioară, cu valori ale eficienţei energetice sezoniere de până la A++.

Interiorul potrivit pentru camera potrivită

Avem o gamă completă de unităţi de perete pentru a vă oferi maximum de design şi confort, în orice cameră din locuinţă.
Unităţile de perete de dimensiuni mici sunt optimizate pentru dormitoarele moderne, iar unităţile de perete de dimensiuni mai mari furnizează confortul perfect pentru zona de zi.

Funcţii de economisire a energiei

ENERGY SAVING FEATURES

Pentru a îmbunătăţi confortul şi eficienţa seriei CTXS/FTXS-K, detectorul de prezenţă cu ochi inteligent, setarea pentru modul economic şi programatorul săptămânal permit economii semnificative de energie.