No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Agregate de răcire răcite cu apă

Agregate de răcire răcite cu apă

Product Image

Agregate de răcire răcite cu apă eficiente şi cu întreţinere redusă de la Daikin au fost concepute în special pentru aplicaţiile industriale critice, în care se impune o precizie a controlului temperaturii de ± 0,5°C 

Beneficii

Gamă largă de produse

Gama extinsă de produse pentru facilităţi de dimensiuni medii spre mari garantează găsirea modelului perfect pentru aplicaţia dumneavoastră.

Versatilitate a aplicaţiilor

Daikin furnizează eficienţa energetică la o gamă largă de aplicaţii de răcire de proces pentru toate condiţiile şi cerinţele de răcire.

Durabilitate excepţională

Agregatele de răcire centrifugale Daikin utilizează în cadrul compresoarelor sale cea mai recentă tehnologie a lagărelor magnetice, care permite furnizarea unei durabilităţi excepţionale şi reduce costurile de întreţinere.

Capacitate ridicată

Capacitatea gamei de agregate de răcire ajunge până la 10 800 kW pentru o unitate şi este în conformitate cu sursele de căldură pentru sistemele de încălzire şi răcire în sistem centralizat.

Produse

Prezentare
  • Facilităţi de mari dimensiuni

    Chiar şi facilităţile de mari dimensiuni, energofage, pot funcţiona într-un mod economic, cu un consum mai redus de electricitate.  


  • Răcire de proces în fabrici

    Agregatele de răcire Daikin reprezintă soluţia perfectă pentru răcirea de proces în condiţii servere, oferind un control precis şi stabilitate în orice condiţii de temperatură.

  • Răcire în sistem centralizat

    Agregatele de răcire centrifugale de mare capacitate şi performanţă aduc o fiabilitate şi o stabilitate de neegalat pentru sistemele de răcire în sistem centralizat a facilităţilor de mari dimensiuni.

Tehnologia compresorului centrifugal

Inovatorul compresor centrifugal fără frecare de la Daikin are o singură componentă mobilă, pentru o eficienţă mai mare, o fiabilitate îmbunătăţită şi costuri de întreţinere mai scăzute.

Tehnologia inverter

Tehnologia unică a inverterului de la Daikin utilizează numai energia necesară pentru a satisface sarcina reală, ceea ce duce la o eficienţă energetică mai ridicată, niveluri de confort atinse într-un timp mai scurt şi o amortizare mai rapidă a investiţiei în echipamentul HVAC.