No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Agregate de răcire cu condensator răcit cu aer

Agregate de răcire cu condensator răcit cu aer

Product Image

Agregatele de răcire cu condensator răcit cu aer de la Daikin furnizează soluţia ideală de răcire pentru aplicaţii industriale. Chiar şi în cele mai severe condiţii, agregatele de răcire de calitate ridicată garantează eficienţa de funcţionare şi economii de energie.

 

Beneficii

Gamă largă de produse

Graţie liniei extinse de produse pentru facilităţi de dimensiuni medii spre mari, veţi găsi cu uşurinţă modelul perfect.

Versatilitate a aplicaţiilor

Daikin aduce eficienţa energetică la o gamă largă de aplicaţii de răcire de proces pentru toate condiţiile şi cerinţele de răcire.

Economii de energie şi de costuri

Tehnologia avansată de la Daikin permite funcţionarea cu economii de energie şi la o performanţă cu economii excepţionale de costuri.

Eficienţă ridicată în timpul funcţionării

Daikin combină performanţa de neegalat cu funcţionarea economică graţie atenţiei meticuloase pentru îmbunătăţirea fiecărui aspect al funcţionării.

Produse

Prezentare

Informaţii suplimentare

Un centru de dezvoltare pionier la nivel mondial

Centrul de dezvoltare aplicată al Daikin este cea mai avansată facilitate de cercetare şi dezvoltare în domeniul HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat).


Compresoare

În inima fiecărui agregat de răcire Daikin se afla compresorul nostru unic, avansat. Împreună cu tehnologia inverterului, acesta garantează eficienţa optimă pentru orice aplicaţie.

Agenţi frigorifici

Agregatele de răcire de la Daikin au fost dezvoltate pentru a funcţiona împreună cu agenţii frigorifici R-407C, R-410A şi R-134a, cei mai frecvenţi agenţi frigorifici de pe piaţă. Şi cei mai buni, dacă ne referim la eficienţa energetică şi impactul asupra mediului.