No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Ventilaţie industrială

Ventilare industrială

Product Image

Daikin furnizează un control precis al temperaturii şi umidităţii pentru diverse sectoare industriale graţie combinaţiei modulare de unităţi; aceste unităţi pot fi personalizate în funcţie de cerinţele individuale ale clădirii.

Beneficii

Soluţii personalizate

Sistemele modulare şi personalizabile vă oferă controlul deplin asupra instalaţiei şi designului. Fiecare unitate poate fi realizată astfel încât să fie potrivită dimensiunilor necesare.

Eficienţa energetică

Centralele de tratare a aerului Daikin au fost concepute pentru o eficienţă energetică optimă, cu panouri din poliuretan, filtre inteligent poziţionate şi cu o gamă largă de opţiuni de recuperare a căldurii.

Gamă largă de produse

Sistemele Daikin pot vehicula debite de aer de la 500 m3/h până la 140.000 m3/h, iar fiecare unitate individuală poate fi adaptată pentru a furniza debitul necesar.

Construcţie modulară

Designul Daikin legat de organizarea centralei se potriveşte cu cerinţele de spaţiu pentru orice instalaţie - centralele de tratare a aerului pot fi dimensionate cu incremente de 1 cm şi pot fi asamblate la faţa locului, fără sudură.

Produse

Prezentare