No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Centrale de tratare a aerului

Centrale de tratare a aerului

Product Image

Centralele de tratare a aerului de la Daikin furnizează o calitate mai mare a aerului interior, cu o eficienţă energetică mai ridicată. Acestea sunt disponibile ca unităţi complet personalizabile sau ca unităţi predefinite.

Beneficii

Gamă flexibilă

Gama largă de centrale de tratare a aerului de la Daikin oferă o soluţie flexibilă pentru fiecare aspect al confortului termic interior.

Economie de spaţiu

O gamă largă de produse Daikin pot fi instalate în exterior, pentru a vă ajuta să eliberaţi spaţiu interior atât de valoros.

Durată de viaţă mare a produsului

Daikin utilizează în mod intens panouri din poliuretan pentru a îmbunătăţi în mod semnificativ durabilitatea produselor. 

Furnizarea rapidă

Designul modular permite livrarea surprinzător de rapidă, chiar şi în cazul soluţiilor personalizate.

Prezentarea centralelor de tratare a aerului

Produse

Prezentare
 • Depozite

  Puteţi garanta depozitarea produselor în mediul corect şi realiza economii de energie semnificative prin controlarea mai eficientă a nivelurilor de temperatură şi umiditate.

 • Industria prelucrătoare

  O abordare integrată pentru răcirea echipamentelor, refrigerare şi tratare a aerului, care poate furniza economii de energie substanţiale pentru activitatea din industria prelucrătoare.

 • Centre de date

  Sisteme de răcire a serverelor fiabile şi cu eficienţă ridicată, care pot reduce consumul ridicat de energie al centrelor de date.

 • Industria farmaceutică

  Soluţiile de tratare a aerului personalizate şi cu eficienţă ridicată de la Daikin oferă un control precis al umidităţii şi calităţii aerului în cadrul activităţilor din industria farmaceutică.

 • Industria petrochimică

  Daikin oferă sisteme aplicate personalizate pentru controlul temperaturii şi al umidităţii, filtrarea purificarea şi presurizarea aerului din cadrul combinatelor petrochimice.