No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Unităţi de condensare industriale

Unităţi de condensare industriale

Product Image

Gama de unităţi de refrigerare industrială de la Daikin combină eficienţa şi fiabilitatea cu instalarea şi întreţinerea uşoare, transformându-le în unităţile ideale de refrigerare şi congelare pentru depozite frigorifice, hipermarketuri şi unităţi de procesare a alimentelor.  

Beneficii

Gamă largă de produse

De la depozite frigorifice şi platforme de distribuţie la procesarea alimentelor, Daikin oferă medii cu temperatură precisă pentru refrigerare de mare capacitate.

Funcţionare fiabilă

Carcasa rezistentă la intemperii, cu tratament anticoroziune, protejează unităţile de condensare industriale pentru a garanta o durată mare de utilizare, chiar şi în condiţii meteo extreme.

Economii de energie şi de costuri

Tehnologiile avansate ale inverterului şi ale pompei de căldură de la Daikin furnizează o funcţionare cu eficienţă ridicată, pentru economii substanţiale de energie şi de costuri.

Instalare uşoară

Unităţile de condensare industrială exterioare de la Daikin sunt uşor de instalat, chiar şi în spaţii limitate, graţie suprafeţei ocupate şi cerinţelor de trasee reduse.

Depozit de alimente

 • Depozite frigorifice

  Tehnologia de refrigerare de la Daikin realizează temperaturi constante în depozitele frigorifice.


 • Centre de distribuţie a alimentelor

  Daikin oferă o soluţie fiabilă pentru centrele de distribuţie a alimentelor, unde controlul calităţii produselor este cel mai important aspect.

 • Supermarketuri mari

  Sistemele integrate de la Daikin sunt suficient de flexibile pentru diverse temperaturi necesare unui mediu de retail şi reduc consumul de energie cu circa 50%.

 • Procesarea alimentelor

  Daikin oferă soluţii de refrigerare fiabile pentru procesarea alimentelor,  atât pentru fiecare etapă a cultivării cât şi a procesării alimentelor.

Tehnologii

 • Tehnologia inverter

  Tehnologia unică a inverterului de la Daikin consumă strict doar energia necesară satisfacerii sarcinii reale, ceea ce duce la o eficienţă energetică mai ridicată, niveluri de confort atinse într-un timp mai scurt şi o amortizare mai rapidă a investiţiei în echipamentul HVAC.
 • Economizor

  Economizorul are două beneficii principale:
  1. Măreşte capacitatea evaporatorului, simultan cu reducerea puterii consumate necesare.
  2. Scade temperatura de refulare, ceea ce duce la economii de energie şi are un efect benefic asupra compresorului.