No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Depozite

Aplicaţii pentru depozite

Product Image

Garantarea calităţii alimentelor este esenţială pentru orice depozit. Abordarea integrată Daikin privind încălzirea, răcirea şi controlul calităţii aerului din depozite vă permite să optimizaţi condiţiile, precum şi să reduceţi la un nivel minim impactul asupra mediului şi facturile cu energia. 

Beneficii

Calitatea aerului

Soluţiile de tratare a aerului cu eficienţă ridicată de la Daikin oferă un control precis al ventilaţiei, umidităţii şi calităţii aerului din depozite, pentru a satisface cerinţele de spaţiu.

Recuperare a căldurii

Ventilarea cu recuperarea căldurii optimizează echilibrul dintre temperatura interioară şi cea exterioară cât şi nivelurile umidităţii. Echipamentul utilizat reduce sarcina asupra sistemului de aer condiţionat cu până la 31%.

Funcţie Free-cooling

Graţie integrării opţiunii Free-cooling de la Daikin, se poate reduce consumul global de energie, prin introducerea de aer proaspăt în camere în mod activ.

Capacitate de refrigerare ridicată

Daikin oferă soluţii de refrigerare cu eficienţă şi fiabilitate ridicate pentru depozite. Unităţile sunt compacte uşor de instalat şi funcţionează foarte silenţios.

Produse

Prezentare