No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Procesarea alimentelor

Procesarea şi depozitarea alimentelor

Product Image

Daikin oferă o gamă largă de soluţii de refrigerare fiabile pentru fiecare etapă a cultivării şi procesării alimentelor: de la linii de producţie răcite şi răcire în timpul depozitării la produse finale congelate.

Beneficii

Flexibilitate a aplicaţiei

Gama Daikin, capabilă de răcire până la -45°C, furnizează temperaturi de congelare adecvate pentru situaţia dată. Graţie temperaturii constante, chiar şi produsele uşor perisabile îşi vor păstra prospeţimea pentru mai mult timp.

Control precis

Agregatele de răcire Daikin furnizează control precis al temperaturilor apei în timpul procesării alimentelor, pentru utilizare în cadrul proceselor de răcire şi al sistemului extins de climatizare al mediului de producţie.

Reducerea impactului asupra mediului

Soluţiile Daikin permit combinarea refrigerării din timpul procesării alimentelor cu sisteme de încălzire, aer condiţionat şi tratare a aerului, pentru a optimiza eficienţa energetică în orice aplicaţie.

Funcţionare silenţioasă

Soluţiile Daikin sunt compacte şi au un nivel scăzut al emisiilor sonore; prin urmare, sunt ideale pentru medii urbane, unde nivelurile zgomotului şi spaţiul disponibil sunt deseori strict limitate.

Produse

Prezentare