No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Răcire în sistem centralizat

Soluţii de răcire în sistem centralizat

Product Image

Daikin furnizează soluţii de răcire cu eficienţă ridicată, care pot fi personalizate în totalitate, în sistem centralizat sau comunitar. Rezultatele sunt costurile mai scăzute cu energia şi o amprentă de carbon mai redusă asupra mediului exterior. 

Beneficii

Capacitate ridicată

Daikin oferă configuraţii personalizate, capabile să furnizeze capacităţi foarte mari de răcire de până la 10 800 kW de la o singură unitate pentru aplicaţiile de răcire care includ un număr mare de clădiri. Aceste unităţi pot fi instalate în serie pentru a satisface nevoile specifice de aer condiţionat şi răcire.

Răcire cu eficienţă energetică ridicată

Deoarece solicitările şi costurile cu energia cresc, instalaţiile de răcire în sistem centralizat pentru birouri, spaţii industriale şi rezidenţiale trebuie să fie tot mai eficiente, fiabile şi durabile. Soluţiile personalizate furnizate de Daikin reduc consumul anual de energie şi costurile de funcţionare.

Abordare personalizată

Încă din faza de proiectare, instrumentele de selecţie Daikin permit proiectanţilor să creeze o soluţie personalizată pentru orice proiect de răcire, cu un număr mare de opţiuni, accesorii şi combinaţii diferite pentru a obţine cea mai bună soluţie optimizată pentru orice structură de clădire.

Suport profesional

Daikin oferă servicii dedicate tuturor partenerilor săi de afaceri. Căutăm un parteneriat pe termen lung, prin care să furnizăm soluţii complet integrate pentru încălzire, răcire, ventilare şi refrigerare în sistem centralizat sau comunitar.

Produse

Prezentare