No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Centre de date

Soluţii de răcire pentru centre de date

Product Image

Pentru a menţine în funcţiune echipamentele IT, Daikin oferă soluţii de răcire fiabile, care au fost concepute pentru a procesa cantităţile enorme de căldură pe care le generează un centru de date. 

Beneficii

Fiabilitatea sistemului

Deoarece centrele de date devin tot mai solicitante, Daikin oferă acea funcţionare economică, cu fiabilitate şi stabilitate ridicate, de care aveţi nevoie atunci când căutaţi o soluţie de răcire critică pe toată durata anului.

Tehnologia Free-cooling

Tehnologia Free-cooling de la Daikin economiseşte putere şi energie electrică prin utilizarea aerului rece exterior pentru a răci apa din sistemul de aer condiţionat. 

Economii de costuri

De asemenea, agregatele de răcire Daikin pot fi echipate cu opţiunea de recuperare a căldurii, care extrage căldura din procesul de răcire. Astfel, agregatele de răcire oferă încălzire confort pentru birouri la un cost scăzut. 

Amprentă de carbon redusă

Deoarece agregatele de răcire cu Free-cooling utilizează aerul exterior mai rece pentru a prerăci apa utilizată pentru răcirea centrelor de date şi deoarece recuperarea căldurii garantează încălzirea gratuită a birourilor, agregatele de răcire Daikin reduc impactul sistemului asupra mediului.

Produse

Prezentare