No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Pompe de căldură aer-apă

Pompa de căldură cu sursă subterană Daikin Altherma

Product Image
Pompa de căldură Daikin Altherma de temperatură ridicată va furniza căldură şi apă caldă pentru locuinţa dumneavoastră. Este o soluţie ideală pentru înlocuirea unei centrale termice tradiţionale, deoarece se conectează perfect la conductele şi radiatoarele existente, fiind alegerea perfectă pentru proiecte de renovare!

Beneficii

Eficienţă ridicată

Pompa de căldură Daikin Altherma de temperatură ridicată vă oferă eficienţa unei pompe de căldură, fără a mai fi necesară înlocuirea radiatoarelor existente.

Înlocuirea centralei termice

Acest sistem de încălzire simplifică înlocuirea conductelor aferente sistemului de încălzire existent.

Spaţiu de instalare limitat

Daikin Altherma este ideală pentru prepararea apei calde de consum, fără utilizarea unui boiler electric suplimentar. Puteţi suprapune rezervorul de apă caldă peste unitatea interioară.

Control uşor

Puteţi regla temperatura rapid, uşor şi confortabil, graţie interfeţei ce echipează sistemul a Daikin Altherma.

Prezentare generală

Tehnologia în cascadă

1

Pompa de căldură include o unitate exterioară care extrage căldura din aerul exterior, o amplifică și o transferă către unitatea interioară prin intermediul conductelor de agent frigorific. 

2

Unitatea interioară primește agentul frigorific R-134a cu o presiune si o temperatura ridicata sub forma de vapori. Acest fenomen este realizat cu ajutorul unui  compresor frigorific. Deşi poate părea straniu, un agent frigorific poate fi un agent termic utilizat la încălzirea spațiilor.

3

Cantitatea de căldura conținută de agentul frigorific este transferată circuitului de apă din sistem. Astfel, se pot realiza temperaturi chiar și de 80°C fără utilizarea unei surse termice suplimentare.