No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Apă caldă menajeră cu energie solară

Apă caldă de consum preparată cu energie solară

Product Image Boilerele de apă caldă de consum Daikin vă furnizează apă caldă de cea mai ridicată calitate deoarece Daikin abordează igiena apei în cel mai serios mod.

Beneficii

Apă de calitate ridicată

Un rezervor cu acumulare de apă caldă Daikin vă furnizează apă caldă în orice moment, respectând cele mai recente cerinţe din domeniul igienei apei.

Pierderi de căldură reduse

Pierderea de căldură este redusă la un nivel minim graţie izolaţiei de calitate superioară.

Racord la panouri solare

Prin utilizarea boilerelor noastre de apă caldă de consum împreună cu panourile noastre termice solare, puteţi beneficia gratuit de energia soarelui într-un mod eficient.

Rezervor de apă caldă antilegionella

Structura rezervorului de apă caldă garantează nivelul optim al igienei apei, deoarece apa care urmează să fie încălzită este transportată printr-un sistem de ţevi.
Prin urmare, nu vor apărea depuneri de nămol, rugină, sedimente sau chiar generarea de bacterii periculoase, precum legionella, care se pot produce in cazul rezervoarele cu volum mare.

Tehnologie

Sistem solar nepresurizat pentru preparat apă caldă de consum

Panourile solare se umplu cu apă numai în momentul în care soarele dezvoltă o sarcină termică utilă pentru sistemul de preparat apă caldă. Panoul are nevoie de mai puţin de un minut pentru a se umple. După umplere, una dintre pompe se opreşte, iar cealaltă continuă să funcționeze.

Sistem solar presurizat pentru preparat apă caldă de consum

Dacă aveţi nevoie, vă putem furniza şi un sistem presurizat de preparat apă caldă de consum. Acest sistem este umplut cu agentul de lucru, care conţine cantitatea necesară de antigel pentru a evita îngheţul pe timp de iarnă. Întregul sistem este complet etanș fata de mediul exterior.