No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Purificatoare de aer

Aer pur, deoarece lui Daikin îi pasă

Product Image Purificatoarele de aer au fost concepute pentru a vă proteja, furnizând discret aer purificat pentru un mediu sănătos în locuinţa dumneavoastră. Purificatoarele de aer îndepărtează şi distrug eficient şi eficace substanţele chimice contaminante şi alergenii care vă pot afecta sănătatea.

Beneficii

Curăţarea aerului

Aerul din locuinţa dumneavoastră conţine tipuri diverse de alergeni, precum mucegai, acarieni şi polen, dar şi viruşi şi bacterii. Purificatoarele de aer Daikin au fost concepute pentru a le elimina.

Dezodorizare

Tehnologiile Streamer şi de filtrare elimină şi distrug cauzele mirosurilor neplăcute.

Aspiraţie puternică

Graţie designului unic al aspiraţiei de aer, se poate curăţa un volum mai mare de aer, ceea ce accelerează purificarea aerului.

Confort

Funcţii precum monitorizarea, care afişează continuu condiţiile interioare în momentul funcţionării, fac ca utilizarea purificatoarelor noastre să fie simplă şi directă.

Gama de produse

Purificator de aer cu tehnologia Streamer

Purificator de aer cu tehnologia Streamer

Tehnologia Daikin Streamer filtrează particulele din aer, care pot aduce riscuri serioase sănătății dvs.

Purificator de aer Ururu

Purificator de aer Ururu

Purificatorul de aer Daikin Ururu elimină eficient alergenii, bacteriile şi viruşii. Sistemul de umidificare Ururu reţine vaporii din aerul exterior şi îi transportă către unitatea interioară rapid şi eficient, păstrând echilibrul perfect al umidităţii aerului interior din locuinţa dumneavoastră.

Tehnologia Daikin Streamer

„Streamer discharge”reprezintă secțiunea de refulare a filtrului ce este dotata cu plasma pentru a elimina bacteriile mucegaiul, substanţe chimice periculoase şi multe tipuri de alergeni.

1

Unitate Streamer Discharge: Sunt descărcaţi electroni de mare viteză care permit descompunerea şi îndepărtarea bacteriilor, mucegaiului, substanțelor chimice periculoase și multor tipuri de alergeni

2

Prefiltru: Praful este captat. Se elimină bacteriile şi alergenii

3

Ionizator cu plasmă: Praful şi polenul sunt încărcate electric şi apoi trimise înspre filtru

4

Filtru electrostatic de colectare a prafului (partea din faţă a filtrului cutat de colectare a prafului) Praful şi polenul sunt absorbite de filtrul încărcat electric

5

Filtru din apatit de titan (partea din spate a filtrului cutat de colectare a prafului) Mirosurile neplăcute şi viruşii sunt eliminaţi sub control prin utilizarea filtrului fotocatalizator

6

Filtru catalizator de dezodorizare: Formaldehida şi mirosurile neplăcute sunt descompuse

Umidificare Ururu

Apa din rezervor curge în tava receptorului. În acest timp filtrul are o mișcare de rotaţie şi preia o cantitate de apă din tavă. La trecerea aerului prin filtru, acesta preia o parte din cantitatea de apă şi este refulat în cameră cu o umiditate corespunzătoare.

  1. Roata de apă ridică apa din tava receptorului
  2. Aerul este suflat prin filtru
  3. Aerul umed este refulat în cameră