No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Confort în cea mai pură formă

Daikin Ururu Sarara

Product Image Premiatul sistem Ururu Sarara vă oferă cea mai modernă soluţie de confort, având un impact asupra mediului extrem de scăzut şi un consum de energie redus.

Beneficii

Design premiat

Câştigător al prestigiosului premiu de design reddot 2013, la categoria aer condiţionat. Ururu sarara - reddot award

Control inteligent al umidităţii

Umidifică aerul interior pe timp de iarnă şi dezumidifică pe timp de vară.

Aer proaspăt, pe tot parcursul anului

Ventilaţie şi purificare, cu supravegherea zonei de lucru pentru detectarea mișcării, pentru un aer calitate superioară, atunci când e nevoie.

Uşor de controlat

Controlaţi cu ajutorul unei telecomenzi fără fir, o anumită funcțiune sau ca parte a sistemului de automatizare a locuinţei.

Eficienţa energetică


Cea mai ridicată eficienţă energetică.  Clasa energetică A+++. Graţie tehnologiilor avansate de economisire a energiei.

5 tehnici de tratare a aerului

Tehnologie

Ochiul inteligent trizonal


Pentru Ururu Sarara, Daikin a dezvoltat un ochi inteligent. Acesta este un detector de mişcare, care detectează prezenţa persoanelor în cameră, reduce puterea de funcţionare şi chiar opreşte unitatea dacă încăperea este lipsită de prezența umană. 

De asemenea, detectează prezenţa persoanelor în cameră şi direcţionează jetul de aer la distanţă de acestea. O modalitate cu adevărat inteligentă de a controla temperatura dintr-o cameră, fără a deteriora atmosfera.

Curăţare automată a filtrului


Aparatele de aer condiţionat utilizează filtre pentru a curăţa aerul care trece prin unitate. Iar filtrul funcţionează tot mai ineficient, pe măsură ce acesta colectează tot mai multe particule. Dar tehnologia avansată de autocurăţare a unităţii Ururu Sarara face ca acest aspect să aparţină trecutului. Obţineţi un debit de aer stabil permanent, cu un consum de energie mai mic cu 25%.

Mereu în control


Ururu Sarara este echipat cu o telecomandă uşoară, care vă oferă toate informaţiile necesare dintr-o privire (chiar şi în întuneric graţie butoanelor iluminate)
De asemenea, puteţi seta temperatura fără a fi prezent în cameră utilizând smartphone-ul dumneavoastră iPhone sau Android sau ca parte a sistemului de automatizare a locuinţei