No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Refrigerare comercială

Soluţii de refrigerare comercială

Product Image Daikin oferă o gamă completă de produse care satisfac o varietate de cerinţe HVAC, de congelare şi refrigerare pentru fabrici şi sere până la centre de distribuţie şi magazine.

Beneficii

Gamă largă de produse

Daikin oferă medii cu temperaturi precise, cuprinse între -45°C şi 10°C, în funcţie de articolele depozitate, aplicaţie şi mărime.

Economii de energie şi de costuri

Funcţionarea cu eficienţă ridicată utilizând tehnologiile avansate ale inverterului şi pompelor de căldură furnizează economii substanţiale de energie şi de costuri.

Funcţionare fiabilă

Unităţile exterioare complet integrate furnizate de Daikin sunt asamblate şi testate temeinic în fabricile noastre. Carcasa rezistentă la intemperii, cu tratament anticoroziune, garantează durata lungă de utilizare, chiar şi în condiţii meteo extreme.

Sisteme de suport inteligente

Facilităţile de refrigerare şi congelare necesită servicii de suport complete pentru a putea opera în cele mai severe condiţii. Daikin oferă service complet şi răspuns imediat la orice urgenţă.

Produse

Prezentare
  • Fabrici de alimente congelate

    Tehnologia de refrigerare de la Daikin suportă refrigerarea la temperaturi constante din fabricile de produse congelate.

  • Magazine alimentare

    Echipamentele din magazine impun utilizarea unor temperaturi diverse. Un sistem integrat alcătuit dintr-un congelator, o vitrină frigorifică şi un sistem de aer condiţionat furnizează magazinelor alimentare economii de energie de circa 50%.

  • Centre de distribuţie

    Daikin oferă o soluţie fiabilă pentru centrele de distribuţie, unde controlul calităţii produselor este critic.