No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Sistemul Conveni-Pack de refrigerare cu recuperarea căldurii

Product Image

Conveni-Pack este un sistem de refrigerare cu eficienţă ridicată, care combină încălzirea, răcirea şi refrigerarea într-un singur sistem compact şi integrat. Fiind conceput pentru supermagazine şi magazine mai mici, acesta ajută la reducerea consumului de energie şi a emisiilor de CO2 .

Beneficii

Eficienţa energetică

Conveni-Pack recuperează până la 100% din căldura extrasă de la unităţile de refrigerare ale unui supermarket şi o reutilizează pentru a încălzi spaţiul de retail.

Soluţie compactă

Acest sistem de refrigerare este foarte compact în comparaţie cu sistemele convenţionale. Este foarte adecvat pentru magazinele de dimensiuni mici până la medii.

Sistem flexibil

Conveni-Pack poate fi conectat la toate aplicaţiile de refrigerare a alimentelor şi este dotat cu o gamă largă de unităţi interioare de aer condiţionat pentru a răspunde tuturor cerinţelor unui magazin.

Funcţionare silenţioasă

Conveni-Pack şi-a îmbunătăţit acustica graţie modului de funcţionare pe timp de noapte, controlului prin inverter cât și datorită ventilatoarelor acţionate prin inverter, ce au grilaje şi palete optimizate.

Produse

Unităţi interioare
Unităţi exterioare
Perdele de aer Biddle

Recuperarea căldurii

Căldura extrasă de la dulapurile cu vitrine de refrigerare sau de la evaporatoare poate fi utilizată pentru încălzirea confortabilă a magazinului, fără costuri suplimentare.

  • Magazine alimentare

    Echipamentele din magazine impun utilizarea unor temperaturi diverse. Un sistem integrat alcătuit dintr-un congelator, o vitrină frigorifică şi un sistem de aer condiţionat furnizează magazinelor alimentare economii de energie de circa 50%.

  • Benzinării

    Magazinele din incinta benzinăriilor impun utilizarea unor temperaturi diverse. Un sistem integrat alcătuit din vitrine de refrigerare, dulapuri de refrigerare, o cameră frigorifică, o vitrină frigorifică cu tejghea şi unităţi de încălzire/răcire furnizează o economie de energie de circa 50%.