No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Unităţi de condensare comerciale

Unităţi de condensare comerciale

Product Image Daikin oferă o gamă completă de unităţi de condensare pentru refrigerare comercială pentru aplicaţii de congelare şi refrigerare, precum depozite frigorifice, magazine alimentare mici, restaurante, măcelării, patiserii etc.

Beneficii

Eficienţă îmbunătăţită

Consum de energie redus şi costuri de funcţionare mai scăzute graţie compresoarelor şi condensatoarelor eficiente. 

Compact şi complet

Aceste unităţi de condensare complete şi de mici dimensiuni au fost concepute pentru a face faţă condiţiilor meteo extreme. Graţie dimensiunilor compacte, ele reprezintă soluţia optimă în condiţii de spaţiu limitat. În plus, uşile cu balamale permit un acces uşor pentru instalare şi întreţinere.

Unitate fiabilă

Unităţile de condensare şi-au dovedit fiabilitatea componentelor şi sunt adecvate pentru cele mai solicitante aplicaţii. Astfel, se reduc frecvenţa defecţiunilor şi timpii de întreţinere.

Niveluri scăzute de zgomot

Emisii sonore reduse graţie căptuşelii izolante fonic a carcasei, husei compresorului şi controlerului de viteză a ventilatorului.

  • Supermarketuri de mici dimensiuni

    Echipamentele din magazine impun utilizarea unor temperaturi diverse. Un sistem integrat alcătuit dintr-un congelator, o vitrină frigorifică şi un sistem de aer condiţionat furnizează magazinelor alimentare economii de energie de circa 50%.

  • Hoteluri şi restaurante

    Unităţile de condensare Daikin vor menţine alimentele proaspete în camerele frigorifice, dulapurile-vitrină, frigiderele şi congelatoarele din hotel sau din bucătăria restaurantului.

  • Procesarea alimentelor

    Puteţi conecta unităţile de condensare Daikin la orice tip de sistem de refrigerare, de la camere frigorifice la congelatoare de 32 m² la un frigider de 130 m². Prospeţimea alimentelor este garantată pe tot parcursul anului.