No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Climatizare integrată VRV

Product Image

Sistemul VRV de la Daikin este un sistem de aer condiţionat multizonal, cu controlul debitului variabil al agentului frigorific. Acesta vă permite să deţineţi controlul zonelor individuale din fiecare cameră şi etaj ale unei clădiri comerciale.

VRV furnizează o soluţie completă pentru încălzire, răcire, ventilare, producere de apă caldă, perdele de aer şi control centralizat.

Beneficii

Costuri de funcţionare scăzute

Sistemul VRV optimizează performanţa sezonieră cu unităţile exterioare şi interioare cu eficienţă ridicată, la care se adaugă recuperarea căldurii şi tehnologia inverter, controlul gestionării inteligente a energiei etc.

Control precis al zonelor

Monitorizarea fiecărei camere şi a fiecărui etaj în mod individual economiseşte energie. Această versatilitate transformă sistemul VRV în soluţia ideală pentru clădiri cu mai mulţi chiriaşi.

Confort personal

Sistemele VRV furnizează aer proaspăt la temperatura potrivită, la nivelul corect de umiditate şi la nivelul minim al zgomotului.

Încorporează tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific şi încălzirea continuă pentru a preveni apariţia curenţilor reci.

Flexibilitate sporită

Abordarea modulară a soluţiei VRV asigură o flexibilitate mai mare pentru a echilibra sarcinile de încălzire din diferite părţi ale clădirii.

VRV IV include programul de configurare VRV pentru o punere în funcţiune cât mai uşoară.

Soluţia completă VRV

Produse

Unităţi exterioare
Unităţi interioare
Perdele de aer Biddle
Apă caldă
Ventilaţie
Sisteme de control
 • Sistemul original VRV

  VRV este primul sistem de aer condiţionat individual din lume cu controlul debitului variabil de agent frigorific. Comercializat pentru prima dată de Daikin în 1982, numele VRV derivă de la tehnologia denumită „volumul variabil de agent frigorific”.

 • VRV pentru aplicaţii geotermale

  Sistemul VRV pentru aplicaţii geotermale utilizează energia subsolului ca sursă regenerabilă pentru a minimiza emisiile de CO2 . Acest echipament are o eficienţă energetică excelentă deoarece temperaturile apei subterane şi ale solului sunt relativ constante spre deosebire de temperaturile aerului exterior.

 • VRV cu recuperare a căldurii

  Sistemul VRV cu recuperarea căldurii de la Daikin ce utilizează căldura extrasă de la procesele de răcire pentru a furniza energie gratuită pentru procesele de ventilare cu aer cald proaspăt, perdelele de aer cald sau prepararea de apă caldă pentru încălzirea camerelor.

 • Suport profesional

  Daikin oferă un singur punct de contact pentru întregul sistem. Proiectanţii primesc sfaturi din partea experţilor şi instrumente software, iar noi simplificăm punerea în funcţiune şi întreţinerea pentru instalatori.