No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Aparate de aer condiţionat pentru sectorul mic comercial

Product Image Daikin Sky Air oferă cea mai completă soluţie de confort eficientă din punct de vedere energetic pentru toate tipurile de spaţii comerciale de mici dimensiuni. Aceasta vă oferă controlul deplin al încălzirii şi răcirii, ventilaţiei şi perdelelor de aer.

Beneficii

Soluţii optime

Sky Air satisface toate nevoile, de la soluţiile personalizate cu specificaţii ridicate la cele de răcire şi încălzire de bază. Gama sa extinsă de produse satisface cele mai stricte specificaţii ale clădirilor.

Eficienţa energetică

Gama de produse Sky Air este optimizată pentru eficienţă energetică sezonieră superioară, pentru încălzire, răcire, ventilare şi perdele de aer din magazine, restaurante, bănci şi birouri mici.

Confort sporit

Acoperă un domeniu larg de temperaturi, pentru a satisface orice situaţie specifică.

Instalare flexibilă

Tehnologiile avansate ale sistemului Sky Air furnizează un confort optim în orice condiţii meteo şi o instalare uşoară în cadrul aplicaţiilor mic comerciale.

Prezentare

 • Magazine

  Creaţi mediul de retail ideal, oferind clienţilor un climat perfect şi confortabil din momentul în care intră în magazin.

 • Restaurante

  Daikin oferă controlul complet asupra temperaturii, calităţii aerului şi umidităţii pentru a menţine restaurantul într-un mediu proaspăt, confortabil şi ospitalier, fără curenţi de aer.

 • Birouri/bănci

  Daikin oferă o versatilitate şi un control complet pentru mediile bancare şi de birouri, în care mai multe zone pot avea cerinţe diferite.

 • Răcire tehnologică

  Daikin satisface cu uşurinţă provocările speciale ale camerelor de servere, în care căldura generată trebuie eliminată prin răcire continuă şi realizează controlul umidităţii.

Linia de produse

Interior
Exterior
Sisteme de control