No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Unităţi rooftop

Unităţi de tip Rooftop, pentru montaj pe acoperiş

Product Image Tipul de instalare „plug and play” al unităţilor de aer condiţionat de tip Rooftop Daikin le transformă în soluţia ideală pentru spaţii medii spre mari, unde este necesar un sistem economic, dar eficient.

Beneficii

Instalare uşoară

O singură unitate integrată este montată pe acoperiş sau la nivelul solului, lângă clădire. Nu necesită conducte suplimentare, deoarece atât partea interioară, cât şi partea exterioară sunt preconectate.

Opţiunea de ventilaţie cu aer proaspăt

Opţiunea de ventilaţie cu aer proaspăt menţine un mediu interior de calitate ridicată. Aceasta utilizează senzorii de CO2 pentru a monitoriza calitatea aerului şi a regla cantitatea de aer proaspăt introdus.

Opţiunea free-cooling

Pentru ca sistemul să funcţioneze şi mai economic, unităţile de aer condiţionat rooftop de la Daikin pot utiliza, de asemenea, aerul exterior ca o sursă gratuită de răcire, atunci când temperatura exterioară este mai scăzută decât cea interioară.

Soluţii personalizate

Volumele de aer ale unităţii de aer condiţionat rooftop pot fi personalizate în funcţie de dimensiunea clădirii, pentru a răspunde solicitărilor exacte pentru obiective medii spre mari. 

Produse

Prezentare