No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Aer condiţionat pentru spaţii comerciale

Soluţii de aer condiţionat pentru spaţii comerciale

Product Image Soluţiile de aer condiţionat de la Daikin furnizează confort pe tot timpul anului pentru aplicaţii comerciale, de la restaurante şi birouri la magazine, hoteluri şi bănci. Aparatele noastre de aer condiţionat utilizează energia preluată din aerul exterior pentru a reduce facturile cu energia şi emisiile de CO2 .

Beneficii

Confort la un nivel maxim

Soluţiile de aer condiţionat de la Daikin furnizează confort pe tot parcursul anului, indiferent de temperatura exterioară. Acestea creează un climat interior, optimizând în acelaşi timp eficienţa energetică.

Gamă largă de produse

Daikin oferă cel mai complet portofoliu de produse de pe piaţă.

Soluţii integrate

Gama de aparate de aer condiţionat de la Daikin se poate combina cu sisteme de încălzire şi ventilare, perdele de aer, unităţi de refrigerare şi producere de apă caldă pentru a crea o soluţie complet integrată şi uşor de controlat.

Suport fiabil

Daikin oferă suport tehnic postvânzare în fiecare ţară, pentru a oferi clienţilor săi globali confort şi linişte.

Produse

Prezentare
  • Control total

    Soluţiile de control Daikin oferă managerilor de clădiri controlul complet asupra climatului interior. Aceste soluţii oferă sisteme de control şi instrumente de monitorizare uşor de utilizat pentru mai multe clădiri.

  • Tehnologie de înlocuire

    Soluţiile de înlocuire Daikin sunt realizate cu economii de energie substanţiale şi un cost redus, cu un timp minim de nefuncţionare pentru înlocuirea sistemelor cu R-22 şi R-407C.

  • Suport profesional

    Daikin oferă servicii dedicate tuturor partenerilor săi de afaceri. Căutăm parteneriate pe termen lung, care furnizează soluţii complet integrate pentru încălzire, răcire, ventilare şi refrigerare.