No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Sport şi timp liber

Creaţi mediul perfect pentru petrecerea timpului liber

Product Image

Daikin oferă un debit constant de aer proaspăt, umiditate echilibrată, volume mari de apă caldă şi încălzire şi răcire precis controlată pentru a oferi vizitatorilor un mediu confortabil în orice moment.

Beneficii

Eficienţă energetică

Utilizând tehnologia pompelor de căldură cu energie din surse regenerabile, extrem de eficiente, Daikin furnizează economii majore ale costurilor de funcţionare şi consumului de energie în domeniile sportului şi petrecerii timpului liber.

Recuperarea căldurii

Sistemele cu pompă de căldură, eficiente din punct de vedere energetic, furnizate de Daikin pot recupera căldura din zonele care necesită răcire pentru a preîncălzi aerul proaspăt introdus, furniza apă caldă la costuri reduse sau încălzi alte zone din acea clădire.

Instalaţie compactă

Daikin oferă o gamă largă de unităţi moderne şi compacte pentru economisirea spaţiului interior. În exterior, unităţile au un nivel scăzut al zgomotului şi ocupă o suprafaţă mică, fiind ideale pentru zonele dens populate.

Soluţii flexibile

Daikin oferă cea mai mare gamă de soluţii pentru orice tip de spaţii dedicate sportului şi petrecerii timpului liber: arene, săli de sport, spa-uri, patinoare, cinematografe, teatre, muzee şi centre expoziţionale.

Produse

Prezentare