No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Magazine

Reducerea costurilor din domeniul retailului

Product Image Daikin oferă un portofoliu complet de produse care vor oferi ospitalitate magazinului. În plus, soluţiile integrate furnizate de Daikin optimizează eficienţa energetică.

Beneficii

Soluţii integrate pentru magazine

Daikin combină într-un singur sistem de climatizare integrat aer condiţionat, încălzire şi ventilare împreună cu unităţi de refrigerare, perdele de aer şi sisteme de control inteligente destinate magazinelor.

Gamă de soluţii complete

Daikin oferă un portofoliu complet de produse pentru a crea o soluţie complet integrată, care optimizează eficienţa energetică. Consultantul local Daikin vă poate recomanda care ar fi soluţia ideală pentru magazinul dumneavoastră.

Soluţii compacte

Maximizaţi spaţiul de retail cu gama largă de unităţi tip casetă, suspendate şi necarcasate oferite de Daikin. De asemenea, unităţile exterioare Daikin au o suprafaţă ocupată de mici dimensiuni, fiind ideale pentru zone dens populate, putând fi instalate în interior pentru a respecta normele stricte privind nivelul zgomotului.

Economisire inteligentă de energie

Daikin economiseşte energie şi reduce costurile oricărui retailer, indiferent de dimensiuni.  Produsele Daikin reacţionează inteligent la condiţiile în schimbare şi economisesc energie fără implicarea proprietarului. Casetele cu autocurăţare unice, sistemele de control dedicate pentru magazine, funcţionarea în modul recuperarea căldurii şi răcirea liberă a aerului rece sunt doar câteva moduri în care puteţi reduce automat costurile de funcţionare.

Produse

Prezentare