No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Clădiri publice şi şcoli

Clădiri publice şi şcoli eficiente din punct de vedere energetic

Product Image

Utilizând tehnologia pompelor de căldură cu energie din surse regenerabile şi cu emisii reduse de carbon, soluţiile de încălzire, ventilare şi aer condiţionat de la Daikin reduc costurile de funcţionare şi impactul pe care îl au clădirile publice asupra mediului.

Beneficii

Control deplin

Uniformizarea temperaturii, introducerea de aer proaspăt şi echilibrarea umidităţii: graţie sistemului de control individual al camerei, puteţi crea un mediu interior confortabil, proaspăt şi sănătos.

Gestionarea energiei

Graţie sistemului integrat de recuperare a căldurii, puteţi genera apă caldă şi o ventilare cu aer cald la costuri scăzute. Întreaga clădire poate fi programată şi monitorizată de la distanţă, dintr-o locaţie centrală, pentru minimizarea consumului de energie şi a emisiilor de carbon.

Instalaţie compactă

Daikin oferă o gamă largă de unităţi moderne şi compacte pentru economisirea spaţiului interior. În exterior, unităţile au un nivel scăzut al zgomotului şi ocupă o suprafaţă mică, fiind ideale pentru zonele dens populate.

Soluţii flexibile

Daikin oferă soluţii integrate, care pot fi personalizate pentru toate tipurile de medii: şcoli, spitale, aeroporturi, gări şi spaţii publice.

Produse

Prezentare